Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"ΝΕΑ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, DILMA ROUSSEFF-DA SILVA: Η προγκίπισσα που ποτέ δεν έχασε το γοβάκι της

 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (και ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ) ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΜΑΦΙΑΣ, ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ -- ΡΟΥΣΣΕ(φ) ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ "ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ" - ΕΔΩ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΨΕΥΔΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!

Ο DA SILVA ΕΦΥΓΕ -- Η ...DA SILVA ΗΛΘΕ !!!
Και να σκεφθεί κανείς, ότι ο ίδιος ο αποχωρών Lula da Silva έκανε κάποια περίεργα λογοπαίγνια, στα οποία κανένας δεν σταμάτησε, ούτε για ...κατούρημα!!!!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ Associated Press, Marco Sibaja στη Μπραζίλια της Βραζιλίας και  Stan Lehman(!!!) και Azzoni στο Σάο Πάολο Βραζιλίας, έπλασαν και συνεχίζουν να πλάθουν το ψευδεπίγραφο προφίλ-στόρι της νέας προέδρου της Βραζιλίας Dilma Rousseff (χωρίς να μας λένε πουθενά ότι είναι μια ....da Silva).
Αυτό το δήθεν αριστερίστικο προφίλ-στόρι, σε μια χώρα που εξελίσσεται σε χρυσωρυχείο με νέα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου, και στην οποία οι λαϊκές εξεγέρσεις διαδέχονται τα φασιστικά καθεστώτα και τούμπαλιν με εκπληκτική ευκολία, είναι αναγκαίο, για την υφαρπαγή ψήφων, της τεράστιας μάζας των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και για την αποκοίμιση τους, ώστε να αλωνίζουν ανενόχλητες οι 7 αδελφές των πετρελαίων (και πολλών άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών).
Η Dilma Rousseff, είναι μια από τις κόρες του Петър Русев (=Πέταρ Ρούσεφ) και γεννήθηκε στο Belo Horizonte, του Minas Gerais της Βραζιλίας στις 14 Δεκεμβρίου 1947, με μητέρα τη δασκάλα Dilma Jane ντα Σίλβα(!!!!!).
Ο "Βούλγαρος" πατέρας Петър Русев (=Πέτρος Ξανθός, από τα Βουλγάρικα), γεννήθηκε στο Γκάμποβο της Βουλγαρίας και αρχικά (όσο ήταν στη Βουλγαρία) ήταν ...δικηγόρος. Εμφανισιακά, το ξανθό μαλλί του ήταν σε απόλυτη αντιστοίχηση με το ...επίθετό του. Ο Петър Русев είχε αναμειχθεί στην ίδρυση του Βουλγαρικού Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά λόγω της πολιτικής αστάθειας της εποχής, το 1929 φοβήθηκε μήπως συλληφθεί και τη κοπάνησε για Παρίσι (ενώ θα μπορούσε να πάει Μόσχα, που ήδη είχε πανίσχυρο κομμουνιστικό καθεστώς). Στη Βουλγαρία ο Петър Русев ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ τη πρώτη σύζυγο ΚΑΙ τον μεγάλο του γιο, τον Λιούμπεν (Любен Русев). Αυτός ο γιος, πέθανε στη Βουλγαρία το 2007.
Στο Παρίσι (ο κ. Ξανθός ή κ. Ρώσος) ασχολήθηκε με οποιεσδήποτε μπίζνες μπορείς να φανταστείς, εκτός από ...δικηγορία!!! Εκεί ο "Петър Русев" (ο ξανθός), έγινε "Pietr Russe" (Πέτρος ...Ρώσος, στα Γαλλικά!!!). Κάτω από απολύτως αδιευκρίνιστες συνθήκες, και χωρίς ακριβές χρονικό στίγμα, ο Русев ή Russe, περίπου το 1935, τη ξανακοπανάει, αυτή τη φορά για Βραζιλία, όπου και μετονομάζεται σε Pedro Rousseff (με ερμηνεία της ρίζας του επιθέτου, ξανά σε Ρώσος). Πολύ σύντομα φεύγει από τη Βραζιλία και πηγαίνει στο Μπουένος Άϊρες της Αργεντινής, όπου έμεινε μερικά χρόνια, χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες της Αργεντίνικης ζωής του, για να επιστρέψει αργότερα ξανά στη Βραζιλία και να εγκατασταθεί στο Σάο Πάολο.
Ο Pedro Rousseff  (οριστικά πλέον), στην Uberaba, γνωρίστηκε με τη νεαρή δασκάλα Dilma Jane da Silva, που είχε γεννηθεί στη Nova Friburgo του Ρίο ντε Τζανέιρο, και μεγάλωσε στη Minas Gerais και την παντρεύεται. Οι γονείς της Dilma Jane da Silva, ήσαν γνωστοί μεγαλοκτηνοτρόφοι στη Minas Gerais.
Ενώ ο (οριστικά) Pedro Rousseff ασχολείτο με τη κατασκευή και πώληση ακινήτων (που αυτή η ...ράτσα είναι παντού ίδια), σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή του από την Αργεντινή στη Βραζιλία, βρέθηκε να εκπροσωπεί, την ....Εβραϊκών συμφερόντων "Γερμανική πολυεθνική" εταιρεία χάλυβα ....Mannesmann!!!!! Μια εταιρεία γίγαντα, η οποία μαζί με άλλα θηρία της εποχής του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, ήσαν ο ορισμός της αλλαξοκωλιάς, μεταξύ Εβραίων πλουτοκρατών και του (ονομαζόμενου) Ναζιστικού (αντισημιτικού) Γερμανικού καθεστώτος!!!!!
Ο
Pedro Rousseff και η δασκάλα Dilma Jane da Silva απέκτησαν 3 παιδιά: Τον Igor, τη Zana Lucia (που πέθανε το 1977) και τη (πριγκίπισσα που ποτέ δεν ήταν σταχτοπούτα και που ποτέ δεν έχασε το γοβάκι της) Dilma Vana Rousseff - da Silva!!!!!
==============================
Επειδή σε επόμενη ανάρτηση θα δούμε περίεργες καταστάσεις, θεωρώ σκόπιμο να κλείσω τη παρούσα ανάρτηση, με τις απόλυτες διαπιστώσεις μου, ότι η ίδια η
Dilma Vana Rousseff - da Silva, ουδέποτε στη ζωή της, δεν ήρθε σε ρήξη ή σύγκρουση με τις δύο παντοδύναμες οικογένειες της Βραζιλίας και πολύ περισσότερο, ποτέ δεν εναντιώθηκε με οποιοδήποτε Βραζιλιάνικο καθεστώς. Με λίγα λόγια, η "σχέση" της με το αριστερό κίνημα της Βραζιλίας, ήταν καθαρά προσωπική σχέση. Και το κάνω τελείως ...λιανά: όσο σοσιαλίστρια ήταν η Μιμή του Αντρέα Παπανδρέου, άλλο τόσο σοσιαλίστρια ή επαναστάτρια ήταν και η Dilma Vana Rousseff - da Silva.
Οι "πηγές" είναι πολλές και καρατσεκαρισμένες και έχω αντιγράψει αρχεία, που δεν τα δημοσιοποιώ, για λόγους τακτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου