Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

 Οι Απατηλές Ελευθερίες του Internet και το μακρύ χέρι του Σιωνισμού
Μετά από μια εβδομάδα προπαγάνδας για τα θαύματα της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του online twittering, οι μάσκες επιτέλους έπεσαν - χάρη στον ίδιο τον κομπασμό του Σιωνιστή της Ουάσιγκτον.
Τώρα γνωρίζουμε ότι, ενώ μιλάμε για ελεύθερη ανταλλαγή πολιτικών απόψεων στο διαδίκτυο, η επιρροή και η δύναμη των Σιωνιστών είναι να προσπαθούν, να κλείνουν κάθε άλλη πλευρά συζήτησης, με τη χρήση παράνομων μεθόδων, βάσει του δικαίου του Ηνωμένου Βασιλείου, για να μπλοκάρει την Ιρανική πολιτική (εξουσία) και τους δικτυακούς τόπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο Josh Koster, ένας σύμβουλος πολιτικών στελεχών, ο οποίος ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών για τους αμερικανούς υποψηφίους στις εκλογές, για το πως να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, καυχήθηκε σε ένα άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2010: "Αποφάσισα, ότι ήταν καιρός να διακόψω τη ροή από τις Ιρανικές ιστοσελίδες.
Αυτό που έκανε ο Koster ήταν να οργανώσει μια «άρνηση εξυπηρέτησης». Αυτή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται συχνά από κακόβουλους χάκερ υπολογιστών, με την οποία επαναλαμβάνονται (τεχνητές) "επισκέψεις", που δημιουργούνται σε ένα συγκεκριμένο δικτυακό τόπο, και προκαλούν γρήγορη υπερφόρτωση των διακομιστών, η περιοχή των οποίων είναι βασισμένη στο "Cyber Alert System" της  Εθνικής ασφάλειας της Αμερικανικής κυβέρνησης, η οποία δικαιολογεί τις επιθέσεις σε DoS.
Στο άρθρο του ο Koster επισημαίνει με υπερηφάνεια, ότι με τη διοργάνωση τέτοιων επιθέσεων, έχει πετύχει προσωρινά να κλείσει τις (ιντερνετικές) τοποθεσίες του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, τις εκπομπές του IRIB της Τεχεράνης, και (παλαιότερα του πνευματικού ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Χαμενεΐ.
Ο Koster με την επίθεση "άρνησης υπηρεσίας" προκάλεσε έντονη κυκλοφορία κυκλοφορία στον Ιστό (συγκρίσιμη ή μεγαλύτερη, με την κίνηση που αντιμετωπίζουν ορισμένοι από τους πλέον πολυσύχναστους Ιστότοπους), προς αυτές τις Ιρανικές περιοχές, των οποίων οι διακομιστές δεν ήταν κατάλληλα εξοπλισμένοι για να το χειριστούν την συμφόρηση.
Αν και συχνά κατηγορούνται για παράνοια, στην προκειμένη περίπτωση οι Ιρανικές αρχές αδυνατούν να προβλέψουν την αναίσχυντη υποκρισία των δυτικών «φιλελεύθερων» κυβερνήσεων, με αποτέλεσμα οι περιοχές αυτές σύντομα να εξαφανίζονται από το Διαδίκτυο, πριν μπορέσουν να προλάβουν οι διακομιστές να οργανωθούν (για να αντιμετωπίσουν την επίθεση).
Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, ο Josh Koster και οι σύμμαχοί του μπορούν να εκφράζουν τη λύπη τους, εφόσον αποκαλυφθεί η απαίσχυντη δράση τους. Μια εσκεμμένη άρνηση εξυπηρέτησης (ιντερνετικών υπηρεσιών) είναι παράνομη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, από όπου έγιναν οι επιθέσεις του Koster στους Ιρανικούς διακομιστές web, και θα έπρεπε να θεωρούνται ποινικά αδικήματα σύμφωνα με νόμο του 2006 για την αστυνομία και τη δικαιοσύνη, με μέγιστη ποινή φυλάκισης δέκα ετών.
Αν και δεν υπάρχει καμία τέτοια ειδική νομοθεσία στις ΗΠΑ για επιθέσεις εναντίον DoS, η παράνομη συμπεριφορά πολλές φορές θα πρέπει να καλύπτεται από διάφορους ποινικούς κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Ηλεκτρονικής Απάτης και της Κατάχρησης του νόμου. Νωρίτερα εφέτος η Wall Street Journal, κατήγγειλε ότι η Ρωσία επρόκειτο να προβεί σε επιθέσεις εναντίον DoS, με τις οποίες θα έκλειναν διακομιστές ιστού στο γειτονικό της Kyrgyztan, αλλά αυτό που εμφανίζεται σαν προσβλητική συμπεριφορά των Ρώσων, αντίθετα φαίνεται ότι το γιορτάζουν εφόσον διαπράττεται από τους σιωνιστές Αμερικανούς!!!!!
Στη χώρα του ο Koster (ΗΠΑ) έχει παραβεί τους όρους παροχής των υπηρεσιών του Twitter, η οποία αναφέρει:
"....Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Twitter.com για οποιονδήποτε παράνομο ή αναρμόδιο σκοπό. Οι χρήστες συμφωνούν να συμμορφώνονται με όλους τους τοπικούς νόμους σχετικά με την ηλεκτρονική διαχείριση και αποδοχή περιεχομένου....
".
Ενώ ο Josh Koster έκανε κατάχρηση του δικτύου Twitter, για να διαταράξει τους Ιρανικούς διακομιστές web, ένας άλλος νεαρός σιωνιστής στην Ουάσιγκτον, ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Jared Cohen, είχε επαφές με ανώτερα στελέχη του Twitter!!!!!
Στις 15 Ιουνίου του 2010, ο Cohen (Κοέν) επικοινώνησε με τον Jack Dorsey, ο οποίος είναι συνιδρυτής του Twitter με τον Isaac Stone, για να του "ζητήσει" τη καθυστέρηση των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της υπηρεσίας Twitter, έτσι ώστε να διατηρηθεί η σύνδεση του δικτύου κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε ώρα της Τεχεράνης!!!!!
Το αφεντικό του Cohen στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ - ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ PJ Crowley - υποστήριξε, ότι αυτό δεν ήταν μέρος οποιασδήποτε στρατηγικής για παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν. Επέμεινε δε ότι η αμερικανική πολιτική θα πρέπει να: υπερασπίζεται την ελευθερία της έκφρασης. "Οι πληροφορίες πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μέσο για την προώθηση της ελευθερίας της έκφρασης" είπε.
Σε αυτή την περίπτωση αναρωτιέται κανείς πώς ο κ. λογαριασμούς του (υφυπουργού) Crowley, από τη μια μεριά χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ασφυκτικού κλοιού των ΗΠΑ κατά του Ιράν στο όνομα της ελεύθερης έκφρασης - και από την άλλη να χρησιμοποιείται το ίδιο το Twitter, για τη πρόκληση διαδικτυακής φραγής σε βάρος των Ιρανικών ειδήσεων και των πολιτικών ιστοσελίδων. Η εμπεριστατωμένη εξέταση της καριέρας του συναδέλφου του δείχνει ότι οι νέοι φίλοι του κ. Cohen (όπως ο κ. Koster), κυρίως ενδιαφέρονται για την προώθηση ενός συγκεκριμένου προγράμματος (ελέγχου και παρεμπόδισης), παρά για την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών.
Ο Jared Cohen (Κοέν) (τώρα 27 ετών) έγινε γνωστός, μετά από λήψη υποτροφίας Rhodes για σπουδές στην Οξφόρδη, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο M. Phil, στις Διεθνείς Σχέσεις και έγραψε ένα βιβλίο "Τα παιδιά της Τζιχάντ", ενώ ταξιδεύει πολύ συχνά στη Μέση Ανατολή με νεαρούς Αμερικανούς. Η έρευνά του για το βιβλίο τον ταξίδεψε στο Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία και τον Λίβανο, όπου έγινε κορυφαίος αμερικανικός ειδικός σε θέματα Ισλαμικής νεολαίας, για την ταχέως μεταβαλλόμενη δημογραφία στη Μέση Ανατολή και για τη κουλτούρα των νέων, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει πολιτικά.......... .............. ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου