Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ


Αυτή είναι ολόκληρη η παρά ....λίγο απόφαση του Υπουργείου Περιβαλλοντικής Καταστροφής και Εγκληματικής Παραλλαγής.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μαθαίνει κανείς, ότι η ΔΕΗ έχει " Επιλεγέντες Πελάτες" πού 'χουν τον κώλο πίσω, έτσι για να σκάζουμε εμείς από τη ζήλια μας και να ψαχνόμαστε να βρούμε κατά που πέφτει ο δικός μας κώλος.
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ θα πληροφορηθείς ότι από όλη αυτή τη βαβούρα και τα προ και μετά των εκλογών πανηγύρια, ΔΕΝ ....ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!! Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και θαύμα, να "ωφελούνται" ένεκα γενναιοδωρίας του παρακράτους του ψευδοΠΑΣΟΚ οι ραγιάδες, και το κράτος της ΔΕΗ να μην επιβαρύνεται ούτε σέντσι....
1.- Η κυβερνητική τηλεπροσφορά αφορά αποκλειστικά κατανάλωση έως 800 kWh το τετράμηνο (δηλαδή 200kWh το μήνα) για κύρια κατοικία.
2.- Η τηλεπροσφορά ισχύει ΜΟΝΟ αν η κατανάλωση ξεπερνά τις 200kWh το τετράμηνο, αλλά είναι μικρότερη από 1.000kWh το τετράμηνο. Στα απλά Ελλήνικος αυτό σημαίνει, ότι αν κάψεις 199 kWh ή 1.007 kWh κάποιο τετράμηνο κατά λάθος, τότε ξέχνα την έκπτωση μαϊμού!!!!
3.- Η κατανάλωση νύχτας που αντιστοιχεί σε νυχτερινό τιμολόγιο, είναι εκτός συναγωνισμού και δεν λαμβάνεται παντελώς υπόψη!!!!!
4.- Για να ευτυχίσεις της εκπτώσεως, θα πρέπει το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ σου καθαρό φορολογητέο προ εκπτώσεων και προ μειώσεων εισόδημα της οικογένειας του δικαιούχου, να είναι μικρότερο από το ελάχιστο απαλλασσόμενο φόρου ποσό, ενός μισθωτού ή συνταξιούχου. Δηλαδή, αν σε μια 5μελή οικογένεια, υπάρχουν ετήσια εισοδήματα πχ του ανδρόγυνου, αυτά συναθροίζονται και αφού οπωσδήποτε ξεπερνούν το απαλλασσόμενο φόρου ετήσιο εισόδημα ενός μισθωτού (αφορολόγητο), τότε ούτε κι αυτή η οικογένεια ελπίζει ποτέ να ευεργετηθεί.
Επειδή και όταν βγήκε η "προσφορά" έπεσε πολύ μουρμούρα για κάλπικες  ελαφρύνσεις, βγήκε και η προσφορά για τα ΑΜΕΑ να ολοκληρώσει για χάρη μας, αφού τόσες και τόσες φορές τα ΑΜΕΑ χρησιμοποιούνται από τους κυβερνητικούς φασίστες ως γλάστρα των εκπομπών τους. Υπήρχε λοιπόν λόγος να παρουσιαστούν ως ξεχωριστή ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ' στο αμετροπρεπέστατο μέτρο της χούντας?????


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!!!!!
Με τη πρώτη ερευνητική ματιά που θα ρίξουμε, τόσο στις "ειδικές προϋποθέσεις" της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α' και στις αντίστοιχες της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Δ' των ΑΜΕΑ, διαπιστώνουμε αμέσως, ότι στη πραγματικότητα και οι έχοντες αναπηρία άνω του 67% της κατηγορίας Δ' πρέπει να έχουν, το ίδιο τυπικό εισοδηματικό προσόν της κατηγορίας Α'. Επομένως, για άλλη μια φορά, στις πλάτες των Ατόμων Με Αναπηρία, οι προύχοντες του σάπιου μήλου, χαράκωσαν με ξυραφιές τη πούστικια προπαγάνδα τους, μόνο για λόγους εντυπώσεων. Έτσι απλά, για να πουν οι ληστές του ψευδοΠΑΣΟΚ, ότι "να, νοιάζονται για τις ασθενείς τάξεις" και οι ανάπηροι συγκινούν πιο εύκολα για να περάσουν τις πουστιές τους.
ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ -- ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: "....Είναι άτομα με αναπηρία 67% και άνω ή τους βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία 67% και άνω, όπως προκύπτει από
την εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωσή τους κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης έτος και
έχουν ετήσιο οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, εκκαθαρισμένο
κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο από το ατομικό
αφορολόγητο όριο
, όπως αυτό διαμορφώνεται με τον συνυπολογισμό όλων των ατόμων της
οικογένειας με αναπηρία 67% και άνω
και καθορίζεται από τις διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας
Εισοδήματος, όπως κάθε φορά ισχύει, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες μειώσεις εισοδήματος....".
Συναθροίζονται εδώ, όλα τα εισοδήματα, όλων των μελών της οικογένειας, στην οποία ανήκει και ο έχων αναπηρία 67% και άνω, για να πετύχουν εξαφάνιση των ΑΜΕΑ, αφού είναι απίθανο να απομένει έστω και ένας δικαιούχος, του οποίου ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πρέπει να μη συναθροίζει το ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ αφορολόγητο όριο ενός μισθωτού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΛΙΔΑ -- ΤΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
ΔΕΗ ???? ΠΟΙΑ ΔΕΗ ???? Η ΔΕΗ ΑΠΕΘΑΝΕ..... ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ....ΝΗΣΩΝ!!!!!
 "ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ???? ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙ 12ΜΗΝΟ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΛΟΡΔΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ"!!!!!
".....Άρθρο 3
Διαδικασία εφαρμογής Κ.Ο.Τ.

.....2. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού
διαστήματος, η ένταξη όμως αυτών που πληρούν τα κριτήρια, σύμφωνα με το άρθρο 2, γίνεται
για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα του έτους ένταξης μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου
των στοιχείων. Ειδικά για αυτούς που υπάγονται στην κατηγορία Γ’ (άνεργοι), στην περίπτωση
υποβολής της αίτησης μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού διαστήματος, πρέπει να
έχουν συμπληρώσει δώδεκα συνεχείς μήνες ανεργίας την τελευταία εργάσιμη μέρα του
προηγούμενου της υποβολής της αίτησης μήνα και να πληρούν τα λοιπά κριτήρια σύμφωνα
με
το άρθρο 2.
====ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!====
3. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, απευθείας ή μέσω των προμηθευτών, στην ιστοσελίδα
του Διαχειριστή του Δικτύου ή Διαχειριστή Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών. Για την υποβολή της
αίτησης απαιτείται η δήλωση Α.Φ.Μ. του αιτούντος. Με την αίτηση ο αιτών παρέχει
εξουσιοδότηση για αναζήτηση των στοιχείων που δηλώνονται από τους αρμόδιους φορείς
(Γ.Γ.Πληροφορικών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών και Ο.Α.Ε.Δ.) που πιστοποιούν την ένταξη στην κατηγορία δικαιούχου. Η συγκατάθεση για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών λογίζεται ότι δίνεται με την ως άνω ηλεκτρονική αίτηση του αιτούντος.

4. Αφού εξεταστούν τα σχετικά στοιχεία (κυρίως από τη ΔΟΥ που ανήκει), ο αιτών εντάσσεται στο Κ.Ο.Τ. και ενημερώνονται σχετικά, αυτός και ο προμηθευτής του, από το Διαχειριστή του Δικτύου ή Διαχειριστή Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών. Εάν προκύψει από τον έλεγχο ότι δεν πληροί τα κριτήρια τότε ενημερώνεται για τους λόγους απόρριψης της αίτησης του. Ο Διαχειριστής του Δικτύου και ο Διαχειριστής Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών τηρούν Μητρώο των πελατών που εντάσσονται στο Κ.Ο.Τ., προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα απολογιστικού ελέγχου των στοιχείων, καθώς και δυνατότητα αυτοματοποίησης του ελέγχου...".
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΙΧ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ

1 σχόλιο:

  1. Μια καλημέρα πέρασα να πω, καλή συνέχεια
    apneagr
    αααα και καλό μήνα
    και μεγιές το καινούργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή