Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΤΟΥ COMODO" ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η "ΝΙΚΗ" ΤΗΣ.

Όπως θυμόμαστε, λίγες μέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 4-10-2010, κάναμε μια σοβαρή ανάλυση των πραγματικών αριθμών των αποτελεσμάτων και αποδείξαμε, ότι και τα 5 κόμματα των πολιτικών αλητών και λήσταρχων του πορνοβουλίου, είχαν υποστεί συντριπτική ήττα. Απλά ο ισχύων χουντοφασιστικός "εκλογικός νόμος", επέτρεψε στο νυν φασιστικό ΠΑΣΟΚ των Εβραιοαμερικάνων σε απόχρωση πάγκαλης κλανιάς, να σχηματίσει κυβέρνηση. Έτσι εμείς αναγκαστικά, στείλαμε από 10 φάσκελα σε όλο το πολιτικό αληταριό.
Έκανε κυβέρνηση ο Παπανδρέου, με ....λιγότερους ψήφους, απ' ότι είχε πάρει, όταν το ΠΑΣΟΚ είχε χάσει τις προηγούμενες εκλογές!!!!!
Ειδικά, λόγω των ερμαφρόδιτων χαμόγελων των πανηγύρεων της Παπαρήγα, σταθήκαμε λίγο παραπάνω στο ΚΚΕ, για να φασκελώσουμε τη γελοία αρχηγό του, που προσπαθούσε να κρύψει τη γύμνια της πίσω από ένα ανύπαρκτο εκλογικό ποσοστό, για να κρύψει πόσους ψηφοφόρους έχασε εξ αιτίας της επιτηδευμένης υπνηλίας της.
Τώρα, με το κλείσιμο ενός φρικτού πρώτου χρόνου κυβέρνησης ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ με ανδρείκελο τον Τζέφρι Παπανδρέου, το σημερινό πρώην ΠΑΣΟΚ και τη μαφιόζικη "οικογένεια", ο λαός κατάφερε προς κάθε κατεύθυνση, τα πιο συντριπτικά χτυπήματα που θυμάμαι να έχει φάει ποτέ το διεφθαρμένο καθεστώς. Σκατά στα μούτρα όλων των τσόγλανων, που τολμούν να ασχολούνται μόνο με το μοίρασμα του γελοίου ποσοστού των ....έγκυρων ψηφισάντων. Τους υπόλοιπους μας ....διακτινίζουν, κοινή συναινέσει!!!!!
Επειδή τη κατραπακιά σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. ΣΥΡΙΖΑ, την αναφέρουν πλέον όλα τα ΜΜΕ με αριθμούς, αδιαφορώντας για το τι μαλακία λέει ο καθένας απ' αυτούς, μάζεψα τα συνολικά αποτελέσματα, για να ασχοληθώ με τη Δράκαινα του Comodo, (τη Χελώνα Galapagos) του ΚΚΕ. Η Παπαρήγα ως δια μαγείας εξαφάνισε τη παραδοσιακή υπνηλία και βαριεστημάρα του κερατά και μέσα στη τρελή χαρά κούναγε ευτυχισμένη στο γυαλί, ένα μαλακισμένο ποσοστό και μίλαγε η ψωνάρα, για περηφανή νίκη του ΚΚΕ και δυνατή αύξηση των ποσοστών της. 
Έλα όμως που αυτό το ποσοστό το συνέκρινε μόνο με τους εμφανώς χαμένους και τσάτιζε τον υπηρέτη του ΔΝΤ Καρατζαφέρη και του ξύπνησε τον ανύπαρκτο αντικομουνισμό του, έτσι για να υπάρχει αντίπαλο δέος......
Τι λένε όμως οι απόλυτοι αριθμοί????
Δεν μας λένε μόνο ότι μας κυβερνά μια αισχρή και θρασύτατης μικρή μειοψηφία απατεώνων!!!!
Μας μένε οι αριθμοί, ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ότι ολόκληρο πλέον το πουλημένο και διεφθαρμένο κοινοβουλευτικό σύστημα, είναι μια ξεφτιλισμένη μειοψηφία έναντι του εκλογικού σώματος. 
Μας λένε οι αριθμοί, ότι εκεί που είχαμε πριν από έναν χρόνο, θεαματική, προειδοποιητική αύξηση σε "γύρισμα" της πλάτης στα κοινοβολευτικά κόμματα της διαφθοράς, τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, καταγράφηκε η εκφρασμένη αηδία του Ελληνικού Λαού εναντίον των πολιτικών απατεώνων, με αύξηση 55%.
Μιλάμε για 1.442.379 + 71.744 πραγματικούς επί πλέον ψηφοφόρους, που έριξαν ροχάλα σε όλους ανεξαιρέτως τους γνωστούς πολιτικούς σχηματισμούς, που απέδειξαν πόσο πωρωμένοι πολιτικοί απατεώνες είναι, που ο καθένας για να κρύψει τη τρύπα στο βρακί του, δείχνει ξανά τη τρύπα του αντιπάλου του. Μόνο έτσι καταλαβαίνει και ο πιο δύσπιστος, ότι ολονών τα βρακιά είναι με μια τρύπα να!!!!!!
ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΤΟΥ COMODO (ΚΚΕ).
Γιατί η χελώνα του ΚΚΕ αποφεύγει τις συγκρίσεις με τον εαυτό της?????
Με ποια κριτήρια διαλαλεί την ανύπαρκτη νίκη της?????
Πόσους σταυρούς μάζεψε στις Νομαρχιακές του 2006???? Ήσαν περίπου 650.000???
Ας συγκριθούμε με τις πρόσφατες (2009) βουλευτικές εκλογές, αφού καιροσκοπικά κατέβασες καθαρόαιμα ψηφοδέλτια σε περιφέρειες.....
Με τι συγκρίνεσαι και αυτοβγαίνεις κερδισμένη????
Το ότι 1.442.379 + 71.744 ψηφοφόροι του 2010 έφυγαν με κάθε πρόσφορο νόμιμο τρόπο, από όλους τους αντιπάλους σου, επί πλέον όσων είχαν δείξει δυσαρέσκεια το 2009, δεν σε βολεύει να συγκριθείς???? Από που ....άντλησες τη "νίκη" σου????? Σε τι ποσοστό αντιστοιχείς ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ (ΟΛΟΦΡΕΣΚΙΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, Αλέκα Παπαρήγα????? Τι πολιτική δυναμική έχει αυτός ο απόλυτος ΝΕΟΣ αριθμός ψήφων ή το αντίστοιχο ποσοστό και τρομάζεις να σταθείς δίπλα του?????
Πήρες 71.744 ψήφους περισσότερους από τις βουλευτικές εκλογές, ως μέρος μιας νέας έκφρασης 1.514.123 ψηφοφόρων. Καλώς....
Γιατί όμως δεν λες, πόσο υπολείπεσαι από ψήφους που έλαβες σε προηγούμενες Νομαρχιακές εκλογές??? Κι εσύ (ξανά) με τη μεγαλύτερη χασούρα των άλλων κρύβεις την ήττα σου????
Πόσο νικήτρια είσαι, όταν μετά από τόσα σκάνδαλα και το πλέον άγριο ξεπούλημα της πατρίδας μας, απλά είχες αναπλήρωση μέρους της χαμένης δύναμης του ΚΚΕ και μηδενικό έως αρνητικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με προηγούμενες εκλογές ΟΤΑ, όπου παραδοσιακά το ΚΚΕ έχει αυξημένη πολιτική "δύναμη"????

Για να σε εκλάβω σαν νικήτρια και κερδισμένη, πρέπει να δω έστω αναλογικά, σε ποιο κομμάτι του 1.442.379 + 71.744 ψηφοφόρων νέας δυσαρέσκειας (νέας ΑΠΟΧΗΣ + νέων ΑΚΥΡΩΝ + νέων ΛΕΥΚΩΝ), αναλογούν οι 71.744 φαινομενικά νέοι ψήφοι του ΚΚΕ. Άντε, εγώ να μη πω, ότι απλά ξαναπήρες ένα μικρό μέρος παλαιότερης πολιτικής δύναμης στους ΟΤΑ. Πες μας λοιπόν εσύ, πόσο νικήτρια είσαι, όταν υπάρχει το επί πλέον ΝΕΟ φτύσιμο προς όλους, 1.514.123 Ελλήνων (διαφορά 2010-2009), από το οποίο εσύ (φαινομενικά) πήρες μόνο 71.744 ψήφους (4,6% μόνο της ροχάλας)......
Είχαμε αύξηση της λαϊκής ροχάλας κατά 55%, από την οποία εσύ πήρες (αν πήρες) μόλις το 4,6% και μιλάς για αύξηση της δύναμης του ΚΚΕ ρε ψώνιο (μη πω τίποτε βαρύτερο)??????? ?????????????????????????????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου