Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", δήλωσε η Φιλελεύθερη Δημοκράτισσα Βουλευτής της Αγγλίας JENNY TONGE!!!!!

 ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:
Η Φιλελεύθερη Δημοκρατική βουλευτής της Αγγλίας Jenny Tonge ρωτά γιατί ο κόσμος επιτρέπει την συνέχιση της κατοχής μαζί με την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης από το Ισραήλ . - "Μήπως για όλο τον Κόσμο το  ολοκαύτωμα είναι ενοχή";;;

Του
JONNY PAUL
Στη
δεύτερη κατακραυγή εναντίον του Ισραήλ από φιλελεύθερους πολιτικούς Δημοκράτες στην ίδια εβδομάδα που ο ηγέτης του κόμματος είπε ότι το κόμμα έκανε λάθος δηλώσεις για το Ισραήλ, η Jenny Tonge υποστήριξε την Παρασκευή ότι η εγκληματική πολιτική του Ισραήλ στους Παλαιστίνιους είναι η ΒΑΣΙΚΗ αιτία της τρομοκρατίας σε Παγκόσμιο επίπεδο.  Ενδεχομένως «η ενοχή» του ολοκαυτώματος  επιτρέπει αυτή την εθνοκάθαρση να παραμένει ανεξέλεγκτη, τόνισε η κα. Tonge, προσθέτοντας ότι υπεύθυνοι για την τρέχουσα κατάσταση θα μπορούσε επίσης να είναι και η «δύναμη των εβραϊκών λόμπι  υπέρ του Ισραήλ»  στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.  Η Φιλελεύθερη Δημοκρατική βουλευτής μιλούσε στη Βουλή των Λόρδων στην συνεδρίαση της αναθεώρησης της στρατηγικής  Άμυνας και Ασφάλειας, η οποία καθορίζει τον τρόπο που  η βρετανική κυβέρνηση θα αποφασίσει για τις προτεραιότητες που προσδιορίστηκαν στη στρατηγική της εθνικής ασφάλειας. (της Βρετανίας). Σε αφορά το θέμα της πρόληψης των συγκρούσεων στον Κόσμο η κα, Tonge στην συνέχεια είπε: "Είναι ντροπή για όλους μας ότι προβλήματα όπως το Κασμίρ και η Παλαιστίνη έχουν εξαγριώσει και απομακρύνει ακόμη τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο. 
«Η μεταχείριση των Παλαιστινίων από το Ισραήλ παρουσιάζεται ως ένα παράδειγμα του πώς η Δύση αντιμετωπίζει τους μουσουλμάνους», είπε, "και αποτελεί την πρωταρχική αιτία της τρομοκρατίας σε Παγκόσμιο επίπεδο." 
«Ακόμη και ο απεσταλμενος εκπρόσωπος του Κουαρτέτου στη Μέση Ανατολή Τόνι Μπλερ το παραδέχθηκε πλέον δημοσίως,» ισχυρίστηκε.

 
"Γιατί επιτρεπουμε αυτη την κατασταση να συνεχιζεται; Is it Μήπως είναι η «ενοχή» του ολοκαυτώματος;  Είναι η δύναμη του Εβραϊκού -λόμπι υπέρ του Ισραήλ εδώ και στις ΗΠΑ; Η βουλευτής συνέχισε λέγοντας ότι «οι κυνικοί μπορεί να πιστεύουν» ότι η Βρετανία πιθανώς να είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσει το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν.  «Ή μήπως είναι η ανάγκη, ίσως, να έχουμε ένα αεροπλανοφόρο που ονομάζεται Ισραήλ στη Μέση Ανατολή, από την οποία να εξαπολύουμε  επιθέσεις σε χώρες όπως το Ιράν;» Ένας  κυνικός μπορεί να πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος που τα HMS Ark Royal και επιθετικά [μαχητικά αεροσκάφη] μπορεί να καταργηθούν [ως μέρος της περικοπής της άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου] - [διότι] έχουμε ήδη μια στερεά "Ark Royal" (βασιλική κιβωτό) σε μια στρατηγική θέση, (το Ισραήλ) οπλισμένοι με τα δόντια και που είναι έτοιμη να πολεμήσει, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υποτιμήσουμε  τους εβραίους», είπε. Η κα. Tonge, με την μακρά αντι-ισραηλινή πολιτική της (αυτή ειναι παρατήρηση του εβραίου δημοσιογράφου της Jerusalem Post ) συνέχισε: "Λυπάμαι για το λαό του Ισραήλ μερικές φορές. Η  πολιτική των κυβερνήσεων τους έχουν καταστήσει τη χώρα αυτή να είναι η αιτία πολλών προβλημάτων σε παγκόσμια κλίμακα». Το Δημοκρατικό κόμμα απομακρύνθηκε από τα σχόλια της κας  Tonge, η οποία «δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις των Φιλελευθέρων Δημοκρατών», δήλωσε εκπρόσωπος στην Jerusalem Post το Σάββατο.  «Πράγματι, την περασμένη εβδομάδα [ο ηγέτης του κόμματος] Nick Clegg τόνισε ότι είναι δικαίωμα του Ισραήλ να ζήσουν στην ειρήνη και την ασφάλεια είναι μη διαπραγματεύσιμο για Φιλελεύθερους Δημοκράτες.»
(σ.μ. Τα λεφτά των Εγγλέζων και των Αμερικανών τ' αρπάζουν όμως κύριε
Clegg)
Την περασμένη εβδομάδα, άλλος  Φιλελεύθερος Δημοκράτης  ο Λόρδος Φίλιπς απάντησε  σε μια συνεδρίαση της ομάδας «Εκστρατείας Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη» που έγινε στη Βουλή ότι «η Ευρώπη δεν μπορεί να σκεφτεί στα ίσια  για το Ισραήλ, λόγω του ολοκαυτώματος, και η Αμερική είναι στο έλεος των καλά οργανωμένων εβραϊκών  λόμπι'.
 Αυτά τα δύο περιστατικά συνέβησαν την  ίδια εβδομάδα που ο ηγέτης των Φιλελευθέρων Δημοκρατών και αναπληρωτής πρωθυπουργός Nick Clegg δήλωσε  σε μια συνάντηση των Φιλελευθέρων Δημοκρατών υποστηρικτών  του Ισραήλ ότι το κόμμα του έχει κάνει λάθη για το Ισραήλ. «Δεν είμαι σίγουρος αν πιστεύουμε πάντα τους καθαρά σε αυτό, οπότε επιτρέψτε μου να το επαναλάβω τώρα: το δικαίωμα του Ισραήλ να ζήσει και να προοδεύσει  σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας είναι αδιαπραγμάτευτη για Φιλελεύθερους Δημοκράτες»
«Δεν υπάρχει άλλη χώρα, που συνεχώς προβάλει το δικαίωμα ύπαρξής του υπό αμφισβήτηση, όπως κάνει το Ισραήλ, και αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση στα προβλήματα της Μέσης Ανατολής που δεν περιλαμβάνει μια πλήρη και σωστή αναγνώριση του Ισραήλ από όλα τα μέρη της σύγκρουσης », είπε.
  Η «Εκστρατεία για Δικαιοσύνη για τον Παλαιστινιακό λαό» έχει ακουστεί δυνατά και καθαρά από τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, [και] θα πρέπει πάντα να συνοδεύεται, εξίσου δυνατά και εξίσου σαφώς, από τη συνειδητοποίηση της τις προκλήσεις ασφαλείας που αντιμετωπίζει το Ισραήλ, καθώς και του δικαιώματος του Ισραήλ να αμυνθεί κατά των απειλών που αντιμετωπίζει συνεχώς» πρόσθεσε ο Clegg.
 
Τον Φεβρουάριο, ο Clegg απέλυσε την κα Tonge ως εκπρόσωπο της υγείας στους Λόρδους αφότου πρότεινε ότι το Ισραήλ πρέπει να κινήσει μια έρευνα για να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς της ότι ομάδες εβραίων ιατρών στην Αϊτή ασχολήθηκαν με «συγκομιδή» με όργανα των θυμάτων του σεισμού. (σ. μ. Δείτε τι κάνουν οι Ισραηλινοί και στο Κοσσυφοπέδιο πρόσφατα με τους φιλους τους μουσουλμανους, αλλα και οι ραβίνοι στην Νέα Υερσέη πέρυσι)
Δεν είναι η πρώτη φορά που  η Φιλελεύθερη Δημοκρατικη πολιτικός έχει τιμωρηθεί από το κόμμα για τις παρατηρήσεις της σχετικά με το Ισραήλ.  Το 2006, ο ηγέτης του κόμματος
Menzies Campbell απομάκρυνε από το κόμμα την κα Tonge και την κατηγόρησε για «σαφεις  αντισημιτικές δηλώσεις» όταν είπε ότι «τα υπέρ-ισραηλινά λόμπι έχουν πολύ γερές βάσεις στην Δύση  και απολαβές στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικού τομέα. Νομίζω ότι έχουν πιθανώς και γερή βάση μέσα στο ίδιο μας το κόμμα».  Το 2004, η κα. Tonge απολύθηκε ως εκπρόσωπος παιδικών θεμάτων αφού είπε δημόσια ότι θα μπορούσε να εξετάσει την προϋπόθεση αν μπορούσε να  γίνει βομβιστής αυτοκτονίας!!!!
ΠΗΓΗ: 
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/3421669.stm
"Μίμης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου