Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ SPIRO AGNEW ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Spiro Agnew, είχε διαμαρτυρηθεί έντονα, για την εξάπλωση της Σιωνιστικής επικυριαρχίας επί της Αμερικής!!!
Στη δεκαετία του 1970 και του 1980. ο Spiro Agnew ήταν ένας από τους λίγους δημόσιους παράγοντες (των ΗΠΑ), που είχαν τα κότσια να μιλήσει έξω απ' τα δόντια, εναντίον του σιωνιστικού προβλήματος που μαστίζει την Αμερική. Κατά τη διάρκεια μια εμφάνισής του στο NBC Today Show με τη Barbara Walters προειδοποίησε ότι απλώνεται μια "Εβραϊκή σκευωρία" για τον έλεγχο των ειδήσεων και των πληροφοριών στην Αμερική. Το 1976 κάλεσε θαρραλέα τις Ηνωμένες Πολιτείες, να αποσύρουν τις ενισχύσεις προς το Ισραήλ, επικαλούμενος ότι η συνέχισή τους, τρομάζουν τους Χριστιανούς. Και πάλι το 1982, κατηγόρησε τη σιωνιστική εξουσία, με μια επιστολή του προς τον ακτιβιστή Hans Schmidt με έκφραση " της οργής" του, επειδή (οι Σιωνιστές) ξεπέρασαν τα όρια απλώνοντας "την κυριαρχία τους στη χώρας μας (ΗΠΑ) από Σιωνιστές" και ξεσκέπασε τον "σιωνιστικό έλεγχο των ΜΜΕ μας" καθώς και ότι «τα τελευταία 70 χρόνια της κατήχησης» με την οποία έχει γίνει «πλύση εγκεφάλου του δυτικό κόσμου».

Μερικά από τα αποσπάσματα Agnew μαζί με επιστολή του προς τον Hans Schmidt αναπαράγονται παρακάτω:
Spiro Agnew:
"Οι άνθρωποι που κατέχουν και διαχειρίζονται τα εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με σημαντικές επιπτώσεις είναι Εβραίοι και, μαζί με άλλους σημαίνοντες Εβραίους, βοηθούν να δημιουργηθεί μια καταστροφική αμερικανική Mideast πολιτική συσσώρευση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε, ποιοι είναι οι κατασκευαστές της πολιτικής πραγματικότητας και (ψάχνοντας) τους ιδιοκτήτες (των ΜΜΕ) θα βρείτε, ότι όλα τα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη είναι Εβραίοι, παρά από όσους θα μπορούσατε να βρείτε στο σύνολο της πλειοψηφίας του πληθυσμού. Μεγάλες οι επιπτώσεις στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Αναφέρομαι στα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, στις δημοσκοπήσεις, στα Περιοδικά Time και Newsweek, τους New York Times, στο Washington Post, και στην International Herald Tribune. Για παράδειγμα, στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS ο κ. (William) είναι Εβραίος. Ο Paley του κ. Julian Γκούντμαν, ο οποίος αλωνίζει στο NBC, ενώ επίσης υπάρχει ο Leonard Goldenson στο ABC. η Αικατερίνη Graham ιδιοκτήτρια της Washington Post και ο κ. Sulzberger των New York Times. Είναι όλοι τους Εβραίοι!!!!
Εσείς πηγαίνετε κάτω (σ' αυτούς) να δείτε ποιοι δίνουν γραμμή στο εν λόγω fashion. Όχι μόνο με την ιδιοκτησία, αλλά κατεβαίνουν κι' άλλοι από διαχειριστικές θέσεις και διακριτικές θέσεις. Θα διαπιστώσετε ότι (όλοι αυτοί) με την επιθετικότητά τους και την εφευρετικότητά τους, κυριαρχούν σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν είναι μόνο στα μέσα ενημέρωσης, αλλά στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στις financial κοινότητες, στα θεμέλια, σε όλα τα επίπεδα που απαιτούνται εξέχουσες προσωπικότητες, για άσκηση επιρροής στις υπηρεσίες που ελέγχουν το κοινό, και έχουν τώρα μια τεράστια φωνή.
Η πολιτική μας στη Μέση Ανατολή, κατά την γνώμη μου είναι καταστροφική, γιατί σχεδόν έχουμε παραδοθεί. Δεν βλέπω κανένα λόγο, για τον οποίο σχεδόν το ήμισυ της εξωτερικής οικονομικής βοήθειας που δίνει αυτό το έθνος (οι ΗΠΑ), υποχρεούται να πηγαίνει στο Ισραήλ, εκτός από την επίδραση αυτού του σιωνιστικού λόμπι. Νομίζω ότι όταν η δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με τις ειδήσεις να είναι στα χέρια των λίγων people.it για να ασκούν τον έλεγχο σε βάρος όλων των ψηφοφόρων, τότε αυτό δεν είναι θέμα μόνο για να το αποδώσουμε στην ιδιοτροπία ενός διοικητικού συμβουλίου".-
Πηγή


Η Επιστολή προς τον Hans Schmidt που έγινε πρόσφατα δημόσια γνωστή από τη Εθνικής Επιτροπή Vanguard, λέει επί λέξει:
ΠΡΟΣ: M. Hans Schmidt
303 Ε. San Rafael Drive
Palm Springs, California 92262
Αγαπητέ κ. Schmidt:
Σας ευχαριστώ για την επιστολή που μου στείλατε, στις 26 του Αυγούστου και των συμπερασμάτων σας. Αφού (στάθηκα) για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πρωτοπορία αυτών που διαμαρτύρονται για την κυριαρχία επί της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές, σας βεβαιώνω ότι ενισχύθηκε η οργή μου, βλέποντας να μεγαλώνει η επιρροή τους.
Ακόμη και μπροστά σε αυτές τις φρικτές πράξεις, που γίνονται από το αλαζονικό κράτος του Ισραήλ, το ευρύ φάσμα της αμερικανικής κοινής γνώμης φαίνεται να επιμένει στην πλάνη, ότι οι Εβραίοι, εξαιτίας του λεγόμενου Ολοκαυτώματος, δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Τα 70 (τελευταία) χρόνια της κατήχησης (προπαγάνδας τους), που άρχισε με τα χρόνια που ακολούθησαν αμέσως μετά τη Διακήρυξη Balfour, έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο, και ο Σιωνιστικός έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης μας έχει καταστήσει όλα τα πεδία ελεύθερα για το Ισραήλ.

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι αποτελούν ύβρη οι ενθουσιώδης κινητοποιήσεις του οργανωμένου Εβραϊσμού. Ως ένας που έχει περάσει 10 χρόνια από καλά οργανωμένες επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης και των δικαστηρίων, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι' αυτό. Κάποιοι θέλουν να υποθέσουμε, ότι μόνο το Ισραήλ είναι ότι πιο σημαντικό σε αυτούς τους ανθρώπους, από ότι η χώρα η δική μας (ΗΠΑ).
Μου αρέσει επίσης ο Πρόεδρος Reagan, αλλά πρέπει να αναπτύξει μια πιο θετική στάση για το θέμα αυτό. Ο Ρέιγκαν πρέπει να πληροφορηθεί ότι το σκυλί δεν μπορεί να συνεχίσει να κουνάει την ουρά του. Ο Αμερικανικός λαός είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει έναν ισχυρό ηγέτη, που θα αρνηθεί να προστατεύει ένα κράτος που φροντίζει πάντα να προσβάλει τους δωρητές του.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Φιλικά,
Spiro T. Agnew -
Πηγή

Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου