Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Ναι, αλλά να είναι κίνηση οριστικής απόσυρσης των χρημάτων, μέχρι να καταρεύσει πραγματικά το σάπιο σύστημα.

Ειρηνική επανάσταση κατά του Τραπεζικού Καρτέλ: Να αποσύρετε τα χρήματά σας στις 7 Δεκέμβριου
Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί. Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε.  Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους. Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!
Ο Ερίκ Καντονά,της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακυρηγμένος ευρωπαίος παίκτης του αιώνα, μετέχει στο κάλεσμα για ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών. Καλεί  τους Ευρωπαίους και φυσικά τους έλληνες, να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες στις 7 Δεκεμβρίου.
Πριν από λίγες εβδομάδες,αποφασίσαμε η 7η Δεκέμβρίου να είναι η ημέρα που θα γίνει λαική ανταρσία κατά των τραπεζών. Οι πολίτες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα πρέπει να αποσύρουν τα χρήματα τους από τις τράπεζές τους και συνεπώς, να προκύψει μία πανευρωπαϊκή τραπεζική κατάρρευση. Μία πτώχευση του λεγόμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος η οποία ηδη έχει συντελεστεί. Ενός συστήματος το οποίο επιβιώνει κάθε μέρα μόνο εις βάρος των ολοένα και πιο χρεωμένων πολιτών της ηπείρου, της ζωής τους με την καθημερινά αυξανόμενη λιτότητα και φυσικά, με τα δεκανίκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ που αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα προστασίας του.
Η εκστρατεία αυτή καλεί για μια αναίμακτη επανάσταση εναντίον των καρτέλ των τραπεζών σε όλες τις χώρες: «Δεν θα πάρουμε τα όπλα για να σκοτώσουμε ανθρώπους, για να ξεκινήσει η επανάσταση ..η επανάσταση είναι πραγματικά εύκολη. Μπορούμε να την κάνουμε σήμερα.
Τι είναι το σύστημα; Το σύστημα περιστρέφεται γύρω από τις τράπεζες. Λειτουργεί με βάση τη δύναμη των τραπεζών .. γι αυτό πρέπει να ανατραπεί, αρχής γενομένης από αυτές. Αυτό σημαίνει ότι τα 3 εκατομμύρια άτομα με τα πανό τους στο δρόμο .. πάνε στην τράπεζα και αποσύρουν τα χρήματά τους.Αποτέλεσμα η κατάρρευση των τραπεζών. 10 εκατομμύρια άτομα και η κατάρρευση των τραπεζών είναι γεγονός.Εχει ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση για την ολοκληρωτική ανατροπή του εφιαλτικού συστήματος που καταδυναστεύει δισεκατομύρια ανθρώπους σε όλες τις χώρες.
Πρέπει να πάμε στην τράπεζα. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει μια πραγματική επανάσταση. Δεν είναι περίπλοκο. Εσύ απλά πήγαινε στην τράπεζα στη χώρα σου και απόσυρε τα χρήματά σου. Αν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να το κάνουν, την απόσυρση των χρημάτων τους, θα ακολουθήσει η κατάρρευση του συστήματος.
Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί. Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους. Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!

Αναρτήθηκε από STOP CARTEL
===========================
Ο Μπαρμπανίκος, έχει πλήρη συναίσθηση της σκλαβιάς που έχει επιβληθεί, και η φιλοσοφία του, για τον τρόπο αντιμετώπισης των εισβολέων και κατακτητών έχει διευρυνθεί. 
Πιστεύει λοιπόν, ότι ο σκλαβωμένος, ο υπόδουλος λαός, έχει στον σβέρκο του ένοπλη συμμορία που τον εκμεταλλεύεται με κάθε μέσο, σε συνεργασία με ξένα συμφέροντα. Σε όλα τα δημοκρατικά συντάγματα ελεύερων ανθρώππων, πάντα υπάρχει διάταξη, που προβλέπει ακόμα και την ένοπλη εξέγερση του λαού, προς αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας του και για επανάκτηση της Εθνικής του ανεξαρτησίας.
Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΝΑΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου