Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Έκκληση για βοήθεια στο μικρό Θανάση -- Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, πρώτα να ζητούν περισσότερες πληροφορίες από τις σημειούμενες πηγές για ταυτοποίηση του περιστατικού.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Έκκληση για βοήθεια στο μικρό Θανάση

Αγώνας δρόμου για να περπατήσει και να μιλήσει
Ένας χρόνος και ένας μήνας έχει περάσει από τη νύχτα της 17ης Οκτώβρη 2009, όταν ο μικρός Θανάσης Παύλου μετά από επίθεση που δέχτηκε από συνομήλικους του στο κέντρο της Λαμίας, έπεσε από την ταράτσα κτιρίου στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο Θανάσης παρέμεινε για έξι μήνες στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.
Λίγους μήνες μετά, άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να ακούει. Τώρα, οι γιατροί δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να τον βοηθήσουν να μιλήσει και να περπατήσει, να ζήσει σαν όλα τα....φυσιολογικά παιδιά της ηλικίας του.
Τα νέα από τη Γερμανία είναι ευχάριστα, αφού η κατάσταση της υγείας του μικρού Θανάση βελτιώνεται διαρκώς, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο στο ειδικό κέντρο, προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.
Η οικογένεια του ανήλικου υπομένει με περισσή δύναμη ψυχής το χτύπημα της μοίρας, ωστόσο έχει λυγίσει οικονομικά.
Μάλιστα, ο πατέρας πούλησε το καφενείο που διατηρούσε στη Λαμία, όμως τα χρήματα δεν αρκούν για την κάλυψη των εξόδων που τρέχουν.
Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα και την ευαισθησία, να βοηθήσει ώστε ο μικρός Θανάσης να χαμογελάσει ξανά…
Προσφορές ανθρωπιάς και αγάπης γίνονται δεκτές στον τραπεζικό λογαριασμό (80160645158) της μητέρας του Θανάση, Μαριάννας, στην Εθνική Τράπεζα.

koykoyravas dimitris είπε...
Η είδηση βγήκε πρώτα από το STAR Κεντρικής Ελλάδας από τη δημοσιογράφο Ιωάννα Καραγιάννη. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με τη δημοσιογράφο στα τηλέφωνα 2231046725
 Αναρτήθηκε από τα "Νέα από την Ευρυτανία"
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: 
Παιδιά, να δίνεται περισσότερες πληροφορίες, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος, να διασταυρώνει εύκολα το περιστατικό σε νοσοκομεία και αδιάβλητες πηγές.
Ο κόσμος περνά δύσκολα και κάθε φορά που πλησιάζουν μεγάλες γιορτές, γίνονται και μεγάλα παρατράγουδα, με περιστατικά μαϊμού. Οι αναγγελίες πρέπει να είναι πολύ πιο σαφείς. 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
"ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ -- ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ -- ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ -- ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου