Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ "ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ" ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ..........

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΑΒΟΥΡΑ:
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ), ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ:
1.-- ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ, ΑΥΤΕΣ ΚΑΘ' ΕΑΥΤΕΣ, ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ".
2.-- ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ 5ΜΕΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ή ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ή ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
3.-- ΑΚΟΜΑ ΚΙ' ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ" ΑΠΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.
4.-- ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΜΕΝΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.
5.-- ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
6.-- ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΠΥΚΝΑ-ΣΥΧΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου