Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!! ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)

Ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Παπανδρέου παρά των αποκαλύψεων των οποίων τον έφεραν  δια στόματος ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ως  "το βαθύ λαρύγγι" της δυσφήμισης των Ελλήνων αλλά και της χώρας που του έκανε την τιμή να τον έχει κυβερνήτη της, ....ασχέτως βεβαίως της θέσης κατάταξης του στις μελανές σελίδας της ιστορίας της, ....ο Απατεών ολκής,... ως πλήρως διαφαίνεται εκ των συνεχιζόμενων πεπραγμένων του...., αμετανόητα και προκλητικά συνεχίζει την συνειδητή διαβολή  της χώρας και των πολιτών της στους κύκλους του διεθνούς τύπου. 
Ο ΓΑΠ ερωτηθείς σχετικά στο ιταλικό περιοδικό "Panorama"  για το δίλημμα το οποίο ο ίδιος έθεσε για τις αυριανές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και για την περίπτωση που η κυβέρνηση του λάβει "αρνητική" ψήφο η οποία θα τον οδηγήσει ως ο ίδιος έχει δηλώσει στην διάλυση της βουλης και την προκήρυξη εκλογών ,....... ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ .... αμετανόητα και προκλητικά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό απάντησε:""Όχι είναι πραγματικότητα. Αν οι ομάδες συμφερόντων , που πλήξαμε με τις μεταρρυθμίσεις μας πουν "φτάνει, πρέπει να σταματήσουμε τις αλλαγές που είναι σε εξέλιξη" τότε δεν μου μένει να απευθυνθώ σε όλο τον Ελληνικό λαό""

Πόσο υποκριτής και πόσο πολιτικό σαπρόφυτο μπορεί να είναι αυτό  το τυχάρπαστο φερέφωνο για να μπορεί έτσι αναιδέστατα να προκαλεί την νοημοσύνη και του πιο αδαούς πολίτη αυτής της έρμης χώρας???

Δηλαδή ο Απατεώνας πρωθυπουργός με λίγα λόγια , ....ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  τολμά  εκτός του διχασμού που συνειδητά επιθυμεί να περιπέσει ο ελληνικός λαός , εντελώς ξεδιάντροπα και υβριστικά αποκαλεί ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ...... τις οποίες μάλιστα καμαρώνει ότι ΕΠΛΗΞΕ η πολιτική του ..... τους:
  • Τους 1.200.000 περίπου ανέργους που  δημιουργήθηκαν με τη Μνημονιακή και οσφυοκαμπτική πολιτική του
  • Τα 250.000 Λουκέτα των εμπορικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  • Την περικοπή των ήδη συντάξεων φτώχειας ακόμα και των 400 € σε πάνω από 100.000 συμπολίτες μας
  • Την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και την αβεβαιότητα των 350.000 εργαζομένων οι οποίοι τέθηκαν με τους Λοβέρδιους εργασιακούς νόμους στο νέο καθεστώς του μεταμοντέρνου φεουδαρχισμού. με την λήψη του αστρονομικού ποσού των 560 € ως απολαβή για τον κόπο της προσφερόμενης εργασίας τους
  • Την οδήγηση στο κρεματόριο της φτώχειας και της ανέχειας επιπλέον 200.000 συμπολιτών μας.
Όλους τους ανωτέρω ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ο ξεδιάντροπος ΤΖΕΦΡΥ τους θεωρεί ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!

Δηλαδή την ανατροπή η οποία του επιφυλάσσει ο λαός την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 του ΝΟΕΜΒΡΗ θα την έχουν επιτύχει τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  της φτώχειας της ανεργίας και του λουκέτου αυτής της χώρας. 

Ο ΦΑΣΙΣΤΑ αμερικανοτραφής ΓΑΠ ως άλλος Παπαδόπουλος τολμά να υβρίζει  προκαταβολικά ...την βούληση του Ελληνικού λαόυ και να την αποκαλεί Γκαιμπελίστικα ως ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.  

ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΓΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΑΚΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ...ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ "  και  ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ..... 

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..... ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .....  ΤΟ "ΕΡΓΑΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΗΚΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .... ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.....

Ο ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου