Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

SIEMENS, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ κ.ά. ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!!!--ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.

Χριστοφοράκος (πατήρ) ο γιατρός των Ες Ες. Λαμπράκης (πατήρ) την εποχή του Γκαίμπελς και από κοντά η Siemens… Τυχαίο; Όχι. Απλά είμαστε διαχρονικά ραγιάδες…
(Γιατί επιμένουμε τόσο στο ξερίζωμα του καρκινώματος της Siemens)
ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ “ΑΘΩΕΣ, ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ”.
Από σήμερα ξεκινάμε έναν κύκλο ντοκουμέντων που θα παρακαλούσαμε να τα δείτε ακριβώς έτσι, ανεξάρτητα από κομματικά ή ιδεολογικά γυαλιά. Άλλωστε, οι “πολιτκές” ιδεολογίες είναι αποκλειστικά για τους πολίτες αυτού του εθνοκτόνου κράτους.
Από συνεργάτες των Ναζί, εξελίχθηκαν σε “αντιστασιακούς” αλλά πάντα ο σκοπός και τα μέσα ήταν τα ίδια. Οι “ιδεολογίες”; Προβιές για να μας κρατούν τυφλούς.
ΥΓ. Καταλυτική είναι η εξέλιξη με τους ισλαμοφασίστες. Παραδοσιακά όργανα των βλαβερών οργανισμών του πλανήτη. Πάμε και όπου βγει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..
Μία εκπληκτική δουλειά του περιοδικού “Λαβύρινθος” που θα την βρείτε στα τεύχη 56 – 57.
Αναρτήθηκε από olympiada - olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου