Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ "AIPAC" ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΚΑΤΗ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!

Απειλείται επισήμως η Εβραϊκή AIPAC, με μαζικές αποκαλύψεις για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ στις ΗΠΑ
Από τον Daniel Tence
Ανώτατοι αξιωματούχοι της AIPAC πηγαίνουν στις πόρνες και παρακολουθούν τακτικά πορνό στην εργασία τους!!!!
Είναι πλέον έτοιμη να σπάσει η επιρροή του Ισραηλινού λόμπι στις ΗΠΑ????
Ο πρώην επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής, για το μεγαλύτερο ισραηλινό λόμπι στις ΗΠΑ, απειλεί να παραδώσει στα μέλη (της AIPAC), αποδεικτικά στοιχεία της οργάνωσης, (στα οποία δείχνουν) ότι πολύ συχνά, διακινούν απόρρητες διαβαθμισμένες πληροφορίες της αμερικανικής κυβέρνησης.
Το ζήτημα προέκυψε, εν μέσω μιας δίκης, που ολοένα και περισσότερο χειροτερεύει τις σχέσεις (των μελών της AIPAC) και στην οποία τα αντίδικα μέρη ισχυρίζονται, ή να εισαχθούν προς συζήτηση στην ολομέλεια το θέμα της παιδοφιλίας μεταξύ των ανώτερων στελεχών της AIPAC, καθώς και για τις υποθέσεις εξωσυζυγικών τους σχέσεων.
Ο Steve Rosen, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για θέματα εξωτερικής πολιτικής στην AIPAC έως το 2005, μηνύει τον πρώην εργοδότη του (AIPAC), για αποζημίωση 20 εκατομμυρίων $, ισχυριζόμενος ότι η AIPAC τον δυσφήμισε όταν τον απέλυσαν. Ο Rosen και ο συνάδελφός του Keith Weissman, χρεώθηκαν το 2004 με την κατηγορία της κατασκοπείας, όπως ισχυρίσθηκε πιεστικά, ένας δημοσιογράφος της Washington Post, για διακίνηση διαβαθμισμένων (απόρρητων) πληροφοριών της αμερικανικής κυβέρνησης, που είχαν σχέση με το Ιράν. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν πέρυσι, προφανώς λόγω έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.
Αλλά η AIPAC "έκαψε" τον Rosen, παρότι πέρασαν πολλά χρόνια, από τότε που οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, με την αιτιολογία, ότι "η συμπεριφορά του Rosen δεν είναι αυτή που ταιριάζει και αυτή που θα περίμενε κανείς από τους υπαλλήλους της AIPAC."
Αλλά ο Rosen αμφισβητεί την άποψη αυτή, και η δίκη του αντίδρασση έχει ως στόχο να αποδείξει, ότι αυτό που υποτίθεται ότι έκανε ήταν συνήθης πρακτική στην AIPAC. Ο Τζεφ Στέϊν της Washington Post γράφει:
"Ο Rosen, λέει οι ενέργειές του ήταν κοινή πρακτική στην οργάνωση. Είπε ότι με την κίνησή του στη συνέχεια, ήθελε να δείξει, ότι η AIPAC, ασκεί πιέσεις κατά της Ουάσιγκτον ομαδικά, κυρίως υπέρ του Ισραήλ- και σε μεγάλη έκταση, σε τακτά χρονικά διαστήματα, διακινεί ευαίσθητες -απόρρητες- πληροφορίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ιδίως υλικό που σχετίζεται με τη Μέση Ανατολή.

«Εγώ θα φέρω γραπτές αποδείξεις που δείχνουν, ότι η AIPAC εγκρίνει την παραλαβή των διαβαθμισμένων πληροφοριών», μου είπε με e-mail. "Οι περισσότερες περιπτώσεις πραγματικής παραλαβής είναι δύσκολο να διατυπωθούν εγγράφως, επειδή προφορικά έλαβε (τις περισσότερες) πληροφορίες, οι οποίες όταν έρχονται, σπάνια στέλνονται σε αυτόν με το ταχυδρομίο και εξηγεί, ότι οι πληροφορίες δεν καταγράφονται και δεν ταξινομούνται".
Όμως, ο Rosen είπε, ότι θα υπάρχουν "δηλώσεις εργαζομένων στην AIPAC, που δόθηκαν στο FBI, εσωτερικά έγγραφα, κατάθεση δηλώσεων, οι δημόσιες δηλώσεις και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, που δείχνουν ότι [η] λήψη των διαβαθμισμένων πληροφοριών από τους υπαλλήλους, εκτός και από εκείνες [που προσκόμιζε ο ίδιος] ... ήταν κοινός τόπος στην οργάνωση. Μήνες πριν από τη καταδίκη του τον Μάρτιο του 2005, δεχόταν απειλές από τους εισαγγελείς".

"Δυστυχώς για την AIPAC, Rosen έχει 180 έγγραφα, τα οποία θα μπορούσαν να αποδείξουν, ότι Χάουαρντ Kohr, ο εκτελεστικός διευθυντής της AIPAC, και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της AIPAC, σίγουρα ήξερε τι ακριβώς έκανε Rosen" αναφέρεται σε έκθεση του MJ Rosenberg  προς το Al-Jazeera.
Πιστεύει ότι η απειλή του Rosen, να αποκαλύψει τη διακίνηση απόρρητων δεδομένων από την AIPAC, έχει ως στόχο να εκφοβίσει την ομάδα πίεσης (και να την αναγκάσει) σε διακανονισμό εκτός δικαστηρίου -. Σπρώχνοντας τη μήνυση να πάει (η υπόθεση) μακριά, "δεν θα είναι εύκολος (ένας συμβιβασμός), ακόμη και αν ο Steve Rosen αποδεχόταν τελικά μια πληρωμή από την οργάνωση, για να αποφύγει να πει ό,τι ξέρει", γράφει ο Ρόζενμπεργκ.

Άλλα στοιχεία της δίκης θα μπορούσαν να αποδειχθούν ενοχλητικά, αν όχι πολιτικά επικίνδυνα τοξικά. Οι Δικηγόροι πουεκπροσωπούν την AIPAC, πίεσαν τον Rosen να παραδεχτεί ότι έβλεπε πορνογραφικό υλικό στους υπολογιστές εργασίας του, αλλά ο Rosen έχει ανταπαντήσει, ότι ο επικεφαλής της AIPAC και οι συνεργάτες του, είναι αυτοί που συχνά, από κοντά και ανοιχτά παρακολουθούσαν πορνό στους χώρους εργασίας!!!!!."Έχω δει [τον εκτελεστικό διευθυντή AIPAC] Howard Kohr, να βλέπει πορνογραφικό υλικό, με [την γραμματέα του Kohr] Annette Franzen να βλέπουν πορνογραφικό υλικό, καθώς και περίπου μια δωδεκάδα άλλα μέλη του προσωπικού", είπε ο Rosen στην κατάθεσή του. Πρόσθεσε δε ότι, σύμφωνα με έρευνα της Nielsen, περισσότερο από το ένα τέταρτο των Αμερικανών μπαίνει τακτικά σε πορνογραφικούς δικτυακούς τόπους στο χώρο εργασίας τους.
 
Αργότερα, στην κατάθεσή του, ο πρώην λομπίστας, είπε επίσης, ότι είχε ακούσει από διευθυντές στην AIPAC, διάφορα σχετικά με τις επισκέψεις τους στις πόρνες και υποστήριξε ότι ο Kohr χρησιμοποιούσε συνήθως τα αποδυτήρια στα γραφεία της AIPAC, για να του κάνουν στοματικό έρωτα.
Ο Rosenberg επεξηγεί, ότι η μήνυση «θα μπορούσε να καταστρέψει και το λόμπι χωρίς ποτέ να ξαναβρεί το δρόμο του για να πρωταγωνιστήσει. Η AIPAC είναι υπό πολιορκία, και ξοδεύει εκατομμύρια για να μείνει ζωντανή".
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΠΗΓΗ:  rawstory.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου