Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! Η "ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ" ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 42,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ.

"Δώσε κι εμένα μπάρμπα".
"Η κλεψιά, η απατεωνιά και το άρμεγμα (αυτά πάνε μαζί) των πρώην ανατολικών κρατών και ιδίως της Γερμανίας συνεχίζεται από τους ίδιους κλέφτες και ψεύτες. Κι εγώ πρώην "ολοκαυτωμένος" είμαι κι ας γεννήθηκα το 1960. Διάβασε ΜπαρμπαΝίκο να φρίξεις. Οι ίδιοι τα γράφουν για δε μπορούν να κάνουν κι αλλιώς στις εβραιοπατσαβούρες τους.
Και τιιιι?. Τα μισά γράφουν..... Τ' άλλα πρέπει να τα ξεθάψουμε απ' δικαστικά δημόσια έγγραφα.

Μίμης".
============================

NEW YORK (JTA) - US Attorney - 9 Νοεμβρίου 2010
Το Γραφείο Εισαγγελέα στη Νέα Υόρκη, ανακοινώνει κατηγορίες εναντίον 17 ατόμων, για συμμετοχή τους σε απάτη 42,5 εκατομμυρίων $ στο Claims Conference.

Λεπτομέρειες για τις κατηγορίες θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης, από τον Εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.
Αξιωματούχοι της "Διάσκεψης Απαιτήσεων" (αποζημιώσεων), η οποία λειτουργεί ως "ξεσκέπασμα της αλήθειας", για τη διανομή πάνω από 400 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο από τις Ανατολικές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις απευθείας στους επιζώντες (του Β' Παγκόσμιου Πολέμου), αποκάλυψαν στα τέλη του περασμένου έτους, ότι είχαν προβεί σε πληρωμές, τουλάχιστον 7 εκατομμυρίων δολαρίων σε πληρωμές συντάξεων, που χρονολογείται στο διάστημα του 1980 - 2002, σε απατεώνες, που χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα για να υποβάλουν αιτήσεις για πληρωμές.
Τον Ιούλιο 2010, η "Διάσκεψη Απαιτήσεων" κοινοποίησε στους (παράνομους) αποδέκτες των χρημάτων, την αναστολή των πληρωμές τους και τους έδωσε προθεσμία 90 ημερών, είτε για να επιστρέψουν όλα τα χρήματα που είχαν λάβει ή για να ασκήσουν έφεση κατά της αναστολής.

Με τις αξιώσεις (επιστροφής χρημάτων) τα στελέχη της "Διάσκεψης Απαιτήσεων" παρατηρούν ότι εξ αρχής, όπως διαπιστώθηκε πριν από ένα χρόνο, πολλοί από τους εναγόμενους είχαν παραποιήσει στοιχεία, για να λαμβάνουν πληρωμές αποζημίωσης από το Ταμείο, ενός ειδικού λογαριασμού από τη Γερμανική κυβέρνηση, που έδινε εφάπαξ αποζημιώσεις, ποσού περίπου 3.000 δολαρίων κατ' άτομο, σε εκείνους που εγκατέλειψαν τους Ναζί, για να μετακινηθούν ανατολικά μέσω Γερμανίας.
Μια ακόμη εσωτερική έρευνα αποκάλυψε, ότι με ακόμη περισσότερο δόλο, πολλοί από τους καταχραστές, έλαβαν πληρωμές συντάξεων σύμφωνα με το άρθρο 2 του Οργανισμού του Ταμείο, μέσω του οποίου, η Γερμανική κυβέρνηση δίνει πληρωμές συντάξεων των περίπου $ 375 το μήνα κατ' άτομο, σε όσους πέρασε είτε έξι μήνες τουλάχιστον σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης ή τουλάχιστον κρυβόντουσαν 18 μήνες σε εβραϊκό γκέτο ή ζούσαν με ψεύτικη ταυτότητα για να αποφύγουν τους Ναζί.
Αξιωματούχοι της "Διάσκεψης Απαιτήσεων" είπαν, ότι κοινοποίησαν αμέσως στο FBI και στο γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ  και συζήτησαν το θέμα στις συναντήσεις τους με τη Γερμανική κυβέρνηση. Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και η "Διάσκεψη Απαιτήσεων" συνεχίζουν να διερευνούν το θέμα.
"Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στο τέλος αυτής της ιστορίας", είπε ο Gregor Schneider, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της "Διάσκεψης Απαιτήσεων", στη JTA το καλοκαίρι. "Έχουμε εργαστεί πολύ στενά με την επιβολή του νόμου".

Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΠΗΓΗ:  JTA

==========================
*** Έτσι και μαζέψουμε όλα τα "δηλωμένα" θύματα του ονομαζόμενου εβραϊκού ολοκαυτώματος, θα ανακαλύψουμε ότι οι Εβραίοι ανέκαθεν, ξεπερνούσαν τον ....συνολικό ανθρώπινο παγκόσμιο πληθυσμό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου