Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗ 1η ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ, Ο ΓΚΑΓΚΑ

National Comodo Of Israel
Ακόμα ένας μεγάλος τρισάθλιος άθλος του κράτους των ευγενών δολοφόνων του Ισραήλ.
Σύμφωνα με το Εβραϊκών συμφερόντων περιοδικό Foreign Policy, ο πρωθυπουργός Εβραίων των Αθηνών, λέγεται ότι συγκαταλέγεται, στη πρώτη εκατοντάδα, των πλέον κατρουλιάρικων και βαθυστόχαστων μικροβίων των εσω-εξωπλανητών του μείζονος πλανητικού οικοσυστήματος, τα οποία τρέφονται αποκλειστικά με αρσενικό βαρβάτο, κατευθείαν από τα εργαστήρια της ΝΑΣΑ, για τις ανάγκες δημιουργίας εξωγήινης ζωής σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής προπαγάνδας.
Στον διάσημο Γκαγκά και ρουφιάνο της τρόϊκα, δώσανε το Νο 79 της λίστας των διακεκριμένων μικροβίων, κολοβακτηριδίων και πολιτικών τσόγλανων, ενώ από πίσω του ακριβώς, στριμώχνονται περί τα 27.492.335.000.000 μικρόβια και κολοβακτηρίδια β' διαλογής, που καιροφυλακτούν να του φάνε τη θέση και να γίνουν πρωθυπουργοί με εξώγαμο βακτήριο.
Σύμφωνα με μυστικές πληροφορίες, που μονάχα ένας Καρατζαφέρης θα μπορούσε να έχει με την ΕΥΠ στη κωλοτσέπη και την Ευγενία να γλύφει κάθε μέρα το μεσαίο της δάκτυλο μαγειρικής, επειδή ο Άδωνις είναι πολύ απασχολημένος με σοβαρές μαλακίες, η βρώση και η πόση αρσενικού βαρβάτου, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στους εβραϊκούς κύκλους και στα παραλληλόγραμμα του μαύρου χρήματος των ακατάπαυστων πυραμίδων χρηματοοικονομικής απάτης.
Πολλοί επιστήμονες του αρσενικού ζητήματος πιστεύουν, ότι γνωστή υπουργός, από υπερβολική δόση αρσενικού ημιβαρβάτου μολύνθηκε προ 5ετίας και γέννησε μετά εννεάμηνο.
Με την άδεια του παγκόσμιου αρχιραβίνου, αρσενικήθηκαν χιλιάδες διεθνείς προσωπικότητες με γνωστές δεύτερες και τρίτες εθνικότητες και εξ αυτών, συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη εκατοντάδα των μολυσματικών μικροβίων, για να μη νιώθει μοναξιά ο Γκαγκάς, και τα παρακάτω ονόματα:
Στη πρώτη θέση της βρίσκονται αγκαλιά οι μεγιστάνες Ουόρεν Μπάφετ και Μπιλ Γκέιτς. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται ομοίως (τι σύμπτωση) ο πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ. Τρίτος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. 7ος ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.... 10η η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέϊρκελ,.... 13η θέση η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον...... την 17η θέση μοιράζονται ο ιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς με τον ιδρυτή του ηλεκτρονικού καταστήματος Amazon Τζεφ Μπέζος....... 25η θέση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ και στην 26η ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν..... 64ος ο βραβευμένος με Νόμπελ ψευδοΠερουβιανός συγγραφέας Μάριος Βάργκα Γιόσα.....
Άπαντες Εβραίοι για να μη χυθεί το αρσενικό στο πάτωμα..... ΧΑ..... ΧΑ-ΧΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου