Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΔΥΟ ΣΤΑΡΑΤΕΣ-ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

peiraiws

ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑΣ:
= Είναι ο ουδεπόποτε επαναστάτης, είναι ο μεταλλαγμένος προβοκάτορας, είναι ο δια παντός μέσου διαστρεβλωτής γεγονότων για δικαιολόγηση εγκλήματος, είναι ο ευδαίμων χειροπεοπαίκτης, είναι ο άξεστος χωριάτης που ευχαρίστως θα σκοτώσει και τη μάνα του για να βρεθεί μεθύστακας στα πούστικα σαλόνια των Εβραίων της Αθήνας.
Διάλεξε και πάρε πολιτικέ αληταρά Πεταλωτήξ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, Ο ΜΩΣΕ ΚΑΝΤΟΡ, ΚΑΛΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ????

Ο άθλιος κατοχικός εκπρόσωπος τύπου πέταξε τον φερετζέ και δηλώνει απροκάλυπτα Σιωνιστής

Εκτίθεται ο Πεταλωτής: είναι εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης ή του Διεθνούς Σιωνισμού;

Ανίερη συμμαχία Εβραίων – Κυβέρνησης κατά Σεραφείμ

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πεταλωτής κατά μητροπολίτη Πειραιώς

Ανίερη συμμαχία Εβραίων – Κυβέρνησης κατά Σεραφείμ!

Ανίερη συμμαχία Εβραίων – Κυβέρνησης κατά Σεραφείμ!

Και η κυβέρνηση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς

Η κυβέρνηση κατά του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και υπέρ των σιωνιστών και μάλιστα με ανακοίνωση! «Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους εναντίον τέτοιου είδους λόγων - μίσους και τους ηγέτες της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας να απομακρύνουν άμεσα αυτό το πρόσωπο από την θέση του», είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου Moshe Kantor για τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ενοχλημένος από τοποθετήσεις του ιεράρχη για τους σιωνιστές (σας ενημερώσαμε σχετικά). Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ακολούθησε τοποθέτηση της φιλοϊσραηλινής ελληνικής κυβέρνησης, δια του εκπροσώπου της, Γιώργου Πεταλωτή: «Δεν είναι στο ρόλο της Κυβέρνησης να κρίνει και να σχολιάζει δηλώσεις ιερέων. Είναι όμως υποχρέωσή της να καταδικάζει τη γλώσσα του μίσους από όποιον κι εάν εκφέρεται. Είναι υποχρέωσή της να στιγματίζει ως απαράδεκτη τη γλώσσα που αρνείται το ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Οι απόψεις αυτές είναι στο περιθώριο. Προσβάλλουν την Ελλάδα. Προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Προσβάλλουν την ίδια την κοινωνία μας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι η ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ελληνική πολιτεία και η κοινωνία μας, τις καταδικάζουν απερίφραστα».
Οι ανάλογου τύπου παρεμβάσεις σε θεσμικές λειτουργίες του ελληνικού κράτους κατά της ελευθερίας έκφρασης, αρχίζουν πλέον να γίνονται πολύ συχνές. Υπενθυμίζουμε την παρέμβαση κατά του Κώστα Πλεύρη, στη διάρκεια της δίκης του με τους εβραίους, για το γνωστό βιβλίο του. Με επιστολή του στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο είχε ζητήσει την παρέμβασή του, σε μια υπόθεση που είχε πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης! Είναι σαφές ότι οι τύποι αυτοί, δεν σέβονται τους θεσμούς των ευρωπαϊκών χωρών και «υποδεικνύουν» στις κυβερνήσεις πώς να λειτουργούν. Κι όμως, στην περίπτωση της ελληνικής κυβέρνησης-δορυφόρου του Ισραήλ, η πίεση βρήκε αντίκρισμα...
Και κάτι αξιοσημείωτο: λίγο μετά την ανακοίνωση κατά του μητροπολίτη Πειραιά εκ μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, η γενική γραμματεία ενημέρωσης, έστειλε στα ΜΜΕ την πατριαρχική απόδειξη του φίλα προσκείμενου στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Καλοί λοιπόν οι αρχιερείς, μόνο όταν συμπλέουν μαζί τους και παίζουν το παιχνίδι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου