Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΡΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΣΑ ΚΙ' ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ--ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ Ο ΝΑΟΣ

Οι σκανδαλοσυντήρητοι Παπούλιας, Ιερώνυμος, Αναστάσιος, Διαμαντοπούλου κλπ, περιστοιχιζόμενοι από μισθοφόρους ιερείς και προσωπικούς ασφαλίτες, στο θέατρο της βίας και υποκρισίας. Έξω από τον ναό την ίδια ώρα, έπεφτε άγριο ξύλο εναντίον όσων κατοίκων τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την αρρωστημένη φιέστα του νόθου "πολιτισμού". 
'Ηταν η μουσική που σκοτώνει.
Τα πουλημένα ΜΜΕ, συνεχίζουν να αποκρύπτουν την απόλυτη αποστασιοποίηση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, από τα καραγκιοζιλίκια των υπηρετών των λαθρεμπόρων μεταναστών.
Η ψευδεπίγραφη "αριστερά" από πίσω, αρουραίος της υποκρισίας, στη λάσπη της φτινής ψηφοθηρίας.....
"Καμαρώστε" ....χαρά, ....έπαρση, ....ενθουσιασμό, ....αγωνιστικότητα.....
"Καμαρώστε"...............
Μόνο επί χούντας έβλεπα τέτοιες εικόνες........ Και το θράσος του φασίστα: αποκαλεί "φασίστα" τον λαό, που απ' έξω τον δέρνει αλύπητα, επειδή δε λέει να καταλάβει το πόσο καλό του κάνει η λαθρομετανάστευση.....
10- 12.000 € στις βρόμικες τσέπες, για κάθε λαθραίο κεφάλι και ΜΕΙΟΝ 50% στα μεροκάματα του τρόμου. Τρομερός τζίρος της λαθρομπίζνας!!!!!
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ - ΔΕ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ ΑΛΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου