Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΒΑΡΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

KAI  BEBAIA  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
ΟΥΤΕ  ΤΟΥΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ...ΔΕΝ …
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!  ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗ “ΖΟΥΛΑ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ, ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ: Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ  (ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΕΒΑΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ):
--ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΑ  ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ,  ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ). ΤΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ: --ΠΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΠΑΡΕΛΑΣΗ”, ΚΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΚΕΙ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΕΣ, ΑΦΟΥ  ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ – ΜΑΚΡΥΑ  ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΙΓΑΤΩΡΕΣ.   ΜΑΣ  ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ…..   Η  ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ.  Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ “Χ”!!!
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Ο ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ.  ΤΩΡΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ  ΕΣΕΙΣ!!!
Αναρτήθηκε από cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου