Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ, ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΕΝΝΟΙΑ "ΜΑΪΣΤΟΡΕΣ = ΜΑΣΟΝΟΙ"

Είδαμε τις τελευταίες μέρες να κατακλίζει τα ΜΜΕ η λέξη "Μαΐστορες" και ελάχιστοι γνωρίζουν τη σημασία της και την αποκλειστικότητα χρήσης της από τους μασόνους, ΕΔΩ:  ".....Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης με χοράρχη τον Αχιλλέα Χαλδαιάκη: Θα ψάλουν ύμνους της γιορτής των Χριστουγέννων. ....Γιώργος Νταλάρας: Βυζαντινός ύμνος με τη συνοδεία των Μαϊστόρων της Ψαλτικής Τέχνης......"
Είδαμε στη σημερινή εικόνα της ανάρτησης, τη χρήση της ταυτόσημης έννοιας, δια στόματος του Σεραφείμ Πειραιώς (μασόνος = μαϊστωρ) τον Ιούνιο 2010.
Ας δούμε ακόμα και έναν μασόνο, τι τίτλο έχει στο θέμα που διαλέχθηκε πρόσφατα (Νοέμβριος 2010), στο "Ανοικτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης", υπό την αιγίδα του μασονοκρατούμενου Δήμου Θεσσαλονίκης:
"Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010, στις 19.30, στον κύκλο της Ιστορίας – Αρχαιολογίας - Τέχνης, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στην αίθουσα Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθν. Αμύνης 27), από τον ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ, Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Νικόλαο Μουτσόπουλο, με θέμα: «Τέκτονες του μύθου, Αρχιτέκτονες της ιστορίας, μηχανοποιοί, Μαΐστορες του Βυζαντίου και Κουδαραίοι οικοδόμοι της Μακεδονικής παραδόσεως».....
Δεν περιμένω, παρά τη τόση δα πρόκληση....
Οι ψαλτάδες στη χριστιανοβυζαντινή ορολογία, έχουν συγκεκριμένη ονομασία, ανάλογα με τη θέση του καθενός. Η προσθήκη της λέξης Μαΐστορας, γίνεται αποκλειστικά και μόνο, για να προσδιορίσει τον μασόνο, που τυχαίνει να είναι και ψάλτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου