Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.

Ένας ακριβοπληρωμένος θίασος χωρίς κοινό, με ρεπερτόριο που προκαλεί οργή, λογικά θα έπρεπε να είχε ρίξει αυλαία προ πολλού.

Οι λίγοι φανατικοί υποστηρικτές του, άκουσαν τον επιθανάτιο ρόγχο του στις 14 Νοέμβρη ανατριχιάζοντας στην σκέψη ότι δεν θα υπάρχει άλλη συνέχεια του έργου που παρακολούθησαν. Θλίβονται, όχι για τον χαμό της αγαπημένης τους παράστασης, αλλά γιατί αντιλαμβάνονται ότι ήταν αναλώσιμοι και έληξε η ημερομηνία τους.

Αλλάζουν τα πάντα στη Σκηνή.
Καινούργιοι συγγραφείς γράφουν τα σενάρια, νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν την ερμηνεία.
 Οι υποβολείς του χθες, σημερινοί πρωταγωνιστές του έργου δεν είναι ντόπιοι και άρα προσεγγίσιμοι,  είναι εισαγόμενοι, κοστίζουν εμφανώς λιγότερα χρήματα, είναι αποφασιστικοί στο ρόλο τους, αδυσώπητοι στις συμφωνίες και δεν δίνουν δεκάρα για τις κολακείες και τα σαλιαρίσματα των εδώδιμων κλακαδόρων. Έτσι κι αλλιώς η χορηγία της παράστασής τους έρχεται από το εξωτερικό με τριετή προς το παρόν σύμβαση.
Οι απερχόμενοι Υποκριτές, αυτοί που χειροκροτούσαν το φτηνότερο και άρα ανταγωνιστικότερο εργατικό δυναμικό, εντάσσονται  τώρα στον ΟΑΕΔ του πολιτικού θεάματος.
Ειρωνικό και τραγικό!
Η Πτώση είναι πιο επώδυνη από τα υψηλά Θεωρεία.

Γιατί λοιπόν να συντηρείται ο  ντόπιος αποτυχημένος, ακριβοπληρωμένος, μη παραγωγικός και χωρίς αντίκρισμα Θίασος ;
Αφού πλέον οι όροι της Οικονομίας φωτίζουν το σκηνικό, ας αναρωτηθούμε πόσο μας στοιχίζει αυτή η χρεοκοπημένη και αχρείαστη Πολιτική Παράσταση.

Στην επικράτεια καινούργιοι, υγιέστεροι και πιο ενδιαφέροντες  σχηματισμοί ενώνονται γύρω από τον Θέσπη, πιέζοντας για την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.
Για την Δική τους και την Δική μας ποίηση του Ήθους!!!!!

Η τριετής σύμβαση κάποτε θα λήξει
Εμείς έχουμε το Μέλλον.
Οι Απερχόμενοι τα Απομνημονεύματα του ψεύδους τους!!!!!
Αυτά που θα με κάνουν να φτύσω στους τάφους τους!!!! 
 Και όλοι τους θα έχουν ήδη πνιγεί, στη σκόνη του δρόμου ..................... DustOfRoad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου