Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΑΦΗΣΕ ΔΙΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΤΑΓΗ 1.000.000 ΤΗΣ "DEFTERON POPULAR BANK", ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ!!!!!

Comodo:
ΝΑΙ...!!! Έγινε επί τέλους κι αυτό, για να αποφύγουμε τα χειρότερα, μετά τα όσα φριχτά κι αποκρουστικά είπε για τα ΚΑΠΗ, ο πάγκαλος κλανιάρης.
Εμείς την είχαμε στημένη τη κάμερα, γιατί ξέραμε που θα σκάσουν οι εξελίξεις από τα γέλια. Εκεί, στη κεντρική πλατεία Καλυβίων του νεαρού Δήμου Σαρωνικού. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και 7 ώρες περίπου πριν ξεκαρδιστεί κι ο ανατέλων ανάποδα ήλιος του τέως ΠΑΣΟΚ, μια φοιτητική σκιά γλύστρισε στο σκότος των εκλογικών αποτελεσμάτων που τελεσιδίκησαν, μπαμ και κάτω. Σκέτη νυχτερινή τρομοκρατία και χάος. Με βήματα που έτρεμαν και τρίκλιζαν από ρακί με σαρδέλα, ο γνωστός καταζητούμενος φοιτητής και τρομερός αντίπαλος δέος της παγκάλου συμμορίας των Καλυβίων, σταματάει δίπλα στο πεύκο και κατουράει πέριξ των ριζομάτων. Το τινάζει χάριν ευπρεπείας του σώβρακου και με περίσσευμα εθνικής περηφάνειας, βγάζει μια δίγραμμη επιταγή της DEFTERON BANK και την αφήνει μέσα στα κάτουρα, με το τρανταχτό ποσό του 1.000.000, όσο και η απαίτηση της αποτυχημένης πορδής του πάγκαλου ου ου ου ου......
Ο καταζητούμενος φοιτητής και τρομοκράτης της παγκάλου οικογένειας, μετολίγον απήλθε όπως εμφανίσθηκε και χάθηκε στα σκοτάδια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου