Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ!!!!

"Συζήτηση για μια κακή αντιστοίχηση: Εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεόραση, ο πρώην σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον και διαχειριστής της τρέχουσας καμπάνιας δημοσίων σχέσεων της εκτελεστικής εξουσίας Mark Penn, ο οποίος είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο Ομπάμα, ότι χρειάζεται ένα γεγονός, "παρόμοιο" με την τραγική τρομοκρατική επίθεση στο ομοσπονδιακό κτήριο στην πόλη της Οκλαχόμα, προκειμένου να «επανασυνδεθεί "με τους ψηφοφόρους.Αυτός δεν φάνηκε να έχει τον παραμικρό δισταγμό, όσον αφορά τις παρατηρήσεις-προτάσεις που έκανε"......
Ναι, ο πρωην στρατηγικος συμβουλος της Χιλλαρυ Κλιντον ξερναει δημοσιως (και χωρις να πεσουν οι απαραιτητες  κατραπακιες η χωρις το φοβο του εισαγγελεα) και λεει οτι ο Ομπαμα για να "επανασυνδεθει" με τον κοσμο (τους ψηφοφορους του) χρειαζεται μια βομβιστικη ενεργεια οπως αυτη του Οκλαχωμα Σιτυ.
Ακουσον-ακουσον!!!!
Ο μαλακας χοντρο-συμβουλος της Κλιντον προπτρεπει σε εγκληματικες ενεργειες ωστε ο Προεδρος των ΗΠΑ να "επανασυνδεθει" με τους ψηφοφορους του. (Επειδη οι δημοκρατικοι εχασαν πολλες εδρες στις προσφατες εκλογες -λες κι αλλαξε τιποτε δηλαδη- αφου Δημοκρατες και Ρεπουμπλικανοι ειναι αγορασμενοι απ τους εβραιους).

Ειναι για να βγαινεις απ τα ρουχα σου με τον μπουνταλα-μαλακα ο οποιος
δημοσιως και χωρις περιστροφες προτρεπει σε εγκληματικες ενεργειες εναντιον του Αμερικανικου λαου με αντιτιμο την "επανασυνδεση" Ομπαμα-ψηφοφορων αλλα και με τους αλλους τους εβραιομαλακες του καναλιου που του επιτρεπουν να ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΣΙ.
Αν ελεγε τιποτα θετικο, για κάποιον εκτός κλίματος "ολοκαυτώματος", θα τον ειχαν πεταξει κλωτσηδον απ το καναλι.
ΠΗΓΗ: http://www.rawstory.com/rs/2010/11/exclinton-strategist-obama-event-similar-okc-reconnect-voters/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου