Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΡΑΝΟΙ ΚΡΙΤΕΣ TAEKWONDO, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Ιρανoί κριτές του Taekwondo, αρνήθηκαν να κρίνουν τους αθλητές του Ισραήλ στο Διεθνές Τουρνουά Taekwondo της Κροατίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Ιρανικής αντιπροσωπείας Taekwondo.
"Οι διεθνείς κριτές του Ιράν, Peyman Sabet, Gholamreza Azizi και Αμπάς Mohebi, αρνήθηκαν να κρίνουν τους αγώνες αθλητών του Ισραήλ, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον καταπιεσμένο λαό της Παλαιστίνης", ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων "IRNA" ο Jamshid Sohrabi τη Δευτέρα.
Οι Ιρανοί αθλητές δεν αναγνωρίζουν το Ισραηλινό καθεστώς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, με συνέπεια (οι κριτές τους) να αρνούνται να κρίνουν Ισραηλινούς αθλητές σε διάφορους αγώνες, που εξηγούσαν συνέχεια.

Η επίσημη Ιρανική αθλητική ομοσπονδία επανέλαβε, ότι οι Ιρανοί αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη ημέρα του τουρνουά στην κροατική πρωτεύουσα Ζάγκρεμπ.
Συνολικά, 36 ομάδες από 25 χώρες συμμετείχαν στο Διεθνές Τουρνουά Taekwondo της Κροατίας.

Νωρίτερα τον Ιούλιο, η εθνική ομάδα taekwondo του Ιράν νίκησε την Ισπανία και θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Taekwondo του 2010, για το οποίο το Πρωτάθλημα θα διενεργηθεί στο Urumqi, Κίνα.
Επίσης, τον Απρίλιο, οι Ιρανοί αθλητές, κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλητή στην πρώτη Ασιατική Πανεπιστημιάδα Taekwondo, που πραγματοποιήθηκε στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης 
ΠΗΓΗ: REBEL NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου