Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΓΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ "ALLONONE"

Ένα σχόλιό μου, στην ανάρτηση Κλέφτες bloggers ! (Zeyno Baran case)  του ιστολογίου "taxalia"
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ (ή ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ "allonone".
ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΓΡΙΑΣ" ΦΥΛΗΣ, ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ή ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
ΟΙ "allonone" ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΚΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΦΗ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΑ, ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ "allonone" ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΥΚΑΙΡΗΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ, ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΛΛΩΝΟΝΕ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ.
ΜΙΣΩ ΤΑ "ΚΟΠΥΡΑΪΤ" ΑΛΛΑ Μ' ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΗΣ, ΠΟΥ Ο ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΩΔΩΣ, ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΛΟΓΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου