Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κλείνουν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Αλεξανδρουπόλεως και Ξάνθης !!! - Αρχίζει η απόσυρση του Ελληνικού Στρατού από την Θράκη ; - Θα ακολουθήσουν και οι σχηματισμοί της ΑΣΔΕΝ από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου Πελάγους; Μαύρες 'μέρες σκλαβιάς έρχονται ξανά

Τα δύο στρατιωτικά νοσοκομεία βάζουν λουκέτο με απόφαση ΥΕΘΑ
Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και στο στράτευμα, καθώς βρίσκονται σε ακριτική περιοχή και προσφέρουν απασχόληση και υπηρεσίες υγείας
Είδηση-σοκ για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στον Έβρο αλλά και για τους πολίτες της ακριτικής Θράκης, η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για κλείσιμο των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης.
Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τις δραστικές περικοπές στα λειτουργικά έξοδα των ενόπλων δυνάμεων. Πάντως, επισήμως γίνεται λόγος μόνο για «αναστολή λειτουργίας» των δυο νοσοκομειακών μονάδων.
Ωστόσο ήδη ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους ότι από τη Δευτέρα θα πρέπει να μεταφερθούν και να εργάζονται για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη στελέχωσή του...»
Πρόκειται δηλαδή για μια άτυπη συγχώνευση των νοσοκομείων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλες συγχωνεύσεις καθώς με πρόσφατο νόμο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τα στρατιωτικά νοσοκομεία βρίσκονται πλέον στη διάθεση του ΕΣΥ.
Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία καθώς στρατιωτικοί, πολίτες και τοπικοί φορείς διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Οι Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές Θράκης της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν την κυβέρνηση να μην κλείσει τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης
ΠΗΓΗ: http://alexpolisonline.blogspot.com/2010/11/blog-post_6991.html
Το είδαμε εδώ: http://www.enkripto.com/2010/11/blog-post_7057.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου