Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η "Espressonews.gr" ...ΨΑΡΕΥΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ!!!!!

Για το παραπάνω θέμα έκανα εκτενέστατη ανάρτηση τη προηγούμενη μέρα, με πλήρη αναφορά της πηγής και το κοινοποίησα (μεταξύ άλλων) και στην "Espresso News"  espessonews@yahoo.gr, μια μέρα πριν το δημοσιεύσει. 
Είναι ενοχλητικό. Δεν προσδοκώ δάφνες, αλλά καλά θα κάνουν να αναφέρουν τις πηγές τους, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γαϊδουρεύουν:

"Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 >>>   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ


Ιντερπόλ κυνηγάει δύο Ισραηλινούς για παράνομη διακίνηση ανθρώπινων οργάνων στο Κοσσυφοπέδιο
HAARETZ.com
  By The Associated Press
Ο Moshe Harel περιλαμβάνεται μεταξύ των επτά κακοποιών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, εμπορίας ανθρώπινων οργάνων στο Κοσσυφοπέδιο και για παράνομη αφαίρεση ανθρώπινων οργάνων για μεταμόσχευση!!!! Άλλος ένας Ισραηλινός πολίτης, ο Zaki Shapira καταζητείται, ο οποίος προσδιορίζονται και ως συναρχηγός της συμμορίας!!!!
Από το The Associated Press
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός Ισραηλινού πολίτη, συνελήφθησαν ως ύποπτοι συμμετοχής σε ένα διεθνές δίκτυο, που έδινε ψευδή υπόσχεση σε φτωχούς ανθρώπους, πως με πληρωμή θααγόραζαν τα νεφρά τους και στη συνέχεια τα πωλούσε τα όργανα για ποσά 100,000 € (= 137.000 $), σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που γνωστοποιήθηκε στον Τύπο....... ......... ......... .......".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου