Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ "Β" ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΜΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ "Σ" ??? Ο μπαμπάς Βασίληςπάντως, είχε σχέση με την οικογένεια Λιβανού.....

ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ Βασίλη, νέος δήμαρχος Αθήνας
.......Η καταγωγή του έλκεται από τη Χίο αλλά με αρκετή δόση χιούμορ αυτοχαρακτηρίζεται ως «ελληνοαμερικανός αριστερός», όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο αλλά επειδή γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, το 1954, όταν ο πατέρας του Βασίλης Καμίνης εργαζόταν για την (εφοπλιστική) οικογένεια Σταύρου Λιβανού.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
15 Ιουλίου 1954, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη ΗΠΑ. και μας ήλθε το 1959.
Απρίλιο 1980 (σχεδόν 27 χρονών - πολύ για φωστήρα) αποφοίτησε από τη Νομική Αθηνών (άλλοι, όνομα και μη χωριό, το πήραν σε 4,5 χρόνια χαλεπά και βρέθηκαν μια ζωή στην απέξω).
Οκτώβριο του 1982 έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα Diplôme d ´études approfondies ( DEA ) στο Δημόσιο Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Université de Paris II.
Νοέμβριο του 1982 (τσάκα-τσάκα για να μη βλέπει συχνά αριστερά οράματα) προσλήφθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Β΄ Έδρα του Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ιούνιο του 1989 υποστήριξε διδακτορική διατριβή ( Doctorat d ´ Etat en Droit ) στο Πανεπιστήμιο Paris I, με θέμα τις συνταγματικές όψεις της μετάβασης από τη δικτατορία στην δημοκρατία στην Ελλάδα και στην Ισπανία (« La transition constitutionnelle en Grèce et en Espagne »).
Από τον Σεπτέμβριο του 1989 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Κοινοβουλευτικών Μελετών και Ερευνών της Διεύθυνσης Επιστημονικών Μελετών της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής των Ελλήνων. Επίσης, και είναι Δικηγόρος Αθηνών.
Δεκέμβριο του 1990 εκλέχθηκε λέκτορας στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ιούνιο του 1998 εκλέχθηκε επίκουρος καθηγητής.Από το 1998 έως το Μάϊο 2003 διετέλεσε Bοηθός Συνήγορος, υπεύθυνος του Κύκλου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Από Μάϊο 2003 εξελέγη ομόφωνα από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ως Συνήγορος του Πολίτη. Η θητεία του ανανεώθηκε τον Φεβρουάριο 2008, ενώ ενδιάμεσα στις 2 θητείες ήταν ....παρατεταμένος υπηρεσιακός Συνήγορος.
Τέλη Αυγούστου 2010, εκ του ασφαλούς, αφού εξασφάλισε την υποστήριξη ολων πλην ΝΔ και ΚΚΕ, παραιτήθηκε από Συνήγορος της Εξουσίας κατά του Πολίτη, για να πολιτευθεί ως δήμαρχος Αθηνών, (που δεν γούσταρε, αλλά πάντα εκεί τριγύριζε).

Κουβελικές φήμες της τελευταίας στιγμής προ των εκλογών, που δεν τις επιβεβαίωσε κανένας, παρουσιάζουν αυτόν τον Καμίνη ενταγμένο στον "Ρήγα Φεραίο" να ....αρθρογραφεί!!!
Φαντάζεστε να μην ήταν κι ....αριστερός?????
================================
Ο άλλος Καμίνης Γεώργιος του "Σ", έχει εγκαταστήσει την εφοπλιστική του, που αλλού, στην Ακτή Μιαούλη.
Αν και ο μπαμπάς του πρώτου, Βασίλειος Καμίνης, ήταν στην οικογένεια εφοπλιστών Σταύρου Λιβανού, που για το "ΒΗΜΑ" είναι πιστοποιητικό "αριστεροφροσύνης", θα ήθελα πληροφορίες  για τυχόν σχέση των δύο εφοπλιστικών ΚΑΜΙΝΙΚΩΝ οικογενειών, για να δέσω το αριστερό σιρόπι του Τζέφρι και του εβραιόφιλου (μόνο?????) Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου