Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΩΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΙΠΕΝ, Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ Ο ΧΑΝΔΑΚΕΥΣ, ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΕΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ...

 Τα είπαμε >>>> τη Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010   ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ "PAMELA ANDERSON - BAYWATCH", Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ Ο ΧΑΝΔΑΚΩΜΕΝΟΣ!!!!

Τον ζηλεύουν και τον φθονεύουν τον τρισμέγιστο, από απόψεως πολιτικής βλακείας, Αυγενάκη τον Χανδακωμένο. Εμείς, ένθα και πανταχόθεν, τον φτύνουμε κατά προσωπικώς, κατά πάσης βασκανίας και πνιγμού του λόξιγκος και του παραδίδουμε αιχμάλωτη την υποσχετική μας και την ελευθέρας, για να το παίζει κωλοτούμπα, σε όποια ομάδα γουστάρει μέχρι να υπουργοποιηθεί.
Έχουμε το λοιπόν και λέμε και συγχρόνως αποκαλύπτουμε, ότι ο μετριόφρων Αυγενάκης, συγκαταλέγεται στους 4 Έλληνες (τρόπος του λέγειν) και δει Κρητήκαρους, που κέκτηνται το Διεθνές Δίπλωμα Ναυαγοσωστικής Επιστήμης "PAMELA ANDERSON - BAYWATCH" σε περγαμηνή και μάρμαρο. Οι άλλοι 3, ακούν στα ονοματεπώνυμα Κωσταντίνος Μητσοτάκαρος, Ντόρα Μητσοτακο-Μπακογιαννο-Κούβελου και Κυριάκος-πιθανός Μητσοτάκης.... ΝΑΙ...!!!... Η ως άνω φώτο αποδεικνύει τα αυτονόητα και επακόλουθα της νυχτός μας.... Τη δε φώτο, και αυτή τη κλέψαμε από το αρχείο του, τελείως επωνύμως, για τις ανάγκες του επιτελούμενου έργου μας.....
Το ιδιόμορφο της θαλάσσιας διατριβής του στη ναυαγοσωστική, έγκειται στο ότι πρωτοτύπησε και παρατόλμησε να φορέσει το σωσίβιό του ανάποδα, και ενώ είχε επιβιβασθεί της ναυαγοσωστικής λέμβου ο ...γκαντέμης και Μητσοτάκαρος. 
Κάτι αποτέτοια είναι που ξετρελαίνουν και διεγείρουν τη καθηγήτρια PAMELA και την αναγκάζουν να βρίσκεται κάθε τρεις και λίγο στο Ελλάντα του ΔΝΤ, προφασισμένη της επιδείξεως της και των αρωματικών της, ενώ τα αληθή και συνήθη, είναι τα ήθη και έθιμα της πηδήσεώς της στον Χάνδακα.
Επομένως, σταματήστε να τον χανδακώνετε σκληροπυρηνικούρες Ηρακλειώτες και μη του κόβετε τον βήχα, αλλά να τον αφήκετε να βήχει μέχρι να βγάλει τον κοκύτη του και να αλληθωρίσει ο δεξιός οφθαλμός του, διότι καθό προείπεν και η θεία μου η Πυθεία, "ένας αλλήθωρος θα κοιτάζει Ντόρα, αλλά θα περισώζει αδιακόπως τα στήθη της PAMELAδας μας". 
Τουλάχιστον, να σεβαστείτε τα Χανδακωμένα ναυαγοσωστικά διπλώματά του, διαφορετικά, δικαίως προγραμματίζει ίδιον ρεζίλεμα, κυνηγώντας εις τα λόγια, ιστολόγια..... Ζηλόφθονοι.......

>>>> και τη Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010   ΝΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΤΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ 1408 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!!!

Comodo:
Η μεγάλη στιγμή του θαύματος. Μετά και τις καταγγελίες των φίλων cretanpatriot, τον κοιτάξαμε, τον ματιάσαμε, μέχρι και να γκρεμοτσακιστεί το τούβλο.
Ύστερις, τον είδα να συμμαζεύει κωλότριχες που τούπεσαν στα γρασίδια, όταν κωλοστούμπισε τη κατάμαυρη καφαλή του που του γέρνει από τις πολλές βλακείες πούχει στον εσωτερικό της κόσμο.
Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό του αρχείο και τις έκλεψα επωνύμως για τις ανάγκες βελτίωσης της ράτσας του......
Να μη ξεχάσω αύριο να ξαναγελάσω με έναν βολεμένο κόπανο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου