Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ"

Πριν 12-14 χρόνια περίπου, όταν το σκάνδαλο σε βάρος των μικροεπενδυτών του χρηματιστηρίου ήταν στη κορύφωσή του ως προς την εφαρμογή της σατανικής γενικής χρηματιστηριακής πυραμίδας-απάτης, έγιναν και κομπίνες για να ξεγελαστούν οι αποταμιευτές και από εταιρείες εκτός χρηματιστηριακού ταμπλό.
Μια από αυτές, ήταν και η μεσαίου μεγέθους ασφαλιστική εταιρεία "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ" η οποία καλούσε τα στελέχη της και όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες της, να συμμετάσχουν σε κατά προτίμηση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και γνωστοποίησε και το master-plan των αναπτυξιακών στόχων της.
Ένα από τα πιστηκά δελεάσματα της εποχής, ήταν και η είσοδος της φιλόδοξης εταιρείας του Μελά Γιαννιώτη (ένθετη φωτό), στο χρηματιστήριο, από όπου όλοι οι μικροεπενδυτές, προσδοκούσαν σε κέρδη υπεραξίας, όπως διατυμπάνιζε ο ιδιοκτήτης της "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ".
Εδώ πάνω, Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, είμαστε εύκολα τοπικιστικά ευσυγκίνητοι, και θέλουμε να προκόψει αυτός ο τόπος και θέλουμε να συμμετάσχουμε όλοι στη προκοπή του τόπου.
Ένας από τους ρισκάροντες αυτή τη πίστη ήμουν και ο υπογράφων επωνύμως και χωρίς να φαντάζεστε τίποτα το συγκλονιστικό, έβαλα λίγες οικονομίες στερήσεων, και αγόρασα μετοχές της εταιρείας του Μελά Γιαννιώτη.
Η "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ", το έπαιξε από γελοία αναβολή σε αναβολή και ενώ είχε ανακοινώσει και Τράπεζες-Αναδόχους για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, αυτό ποτέ δεν έγινε και μετά από 4 χρόνια σταμάτησε οποιαδήποτε αναφορά, γιατί προφανώς ο υπερέξυπνος Μελάς Γιαννιώτης, είχε βρει σημαντική γελάδα να αρμέγει, αφού είχε μαντρώσει με πολυδιασπορά χιλιάδες μικρομετόχους, που αντιστοιχούν περίπου στο 50% του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ η οικογένεια του και 5-6 έμπιστα μεγαλοστελέχη του, με το υπόλοιπο 50%, έλεγχαν το 100% της "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ". Έτσι οι μάγκες του ιδιοκτησιακού-οικογενειακού 50%, διενεργούν κατά μέσο όρο, κάθε 2 χρόνια τρελές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με διάφορες προφάσεις, ενώ οι επενδυτές, ΟΧΙ μόνο ποτέ δεν πέτυχαν μερισματική ή κεφαλαιακή απόσβεση της επένδυσής τους, αλλά τουναντίον, χρυσοπληρώνουν τις υπέρογκες αυξήσεις κεφαλαίου χωρίς μερισματικό αντίκρισμα.
Υπάρχει θρασύτητα, που μόνο στην Ελληνική αγορά τη συναντάς και εδώ είναι η τεράστια διαφορά του κομπογιαννίτη "Έλληνα" επιχειρηματία, με τον Αμερικανό, τον Γερμανό ή τον Γιαπωνέζο.
Δεν προλάβαινε να στεγνώσει η μια αύξηση με καταβολή μετρητών και αμέσως ξεκινούσε η επόμενη. Ενδιάμεσα, για να ξεγελιούνται τα κορόϊδα, η εταιρεία έδινε μερικές δωρεών μετοχές με εντελώς ανύπαρκτη απόδοση.
Αφού εμπέδωσα το πάθημα-μάθημα, πριν 3-4 χρόνια απλώς αγνόησα τη πρόσκληση κοροϊδία του Μελά Γιαννιώτη, που θυμάται σε προσωπικό επίπεδο "όλους" τους αφελείς μικρομετόχους, πάντα και μόνο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά.
Πέρυσι βγήκα από τα ρούχα μου και του απάντησα επίσης σε προσωπικό επίπεδο, λέγοντάς του ειρωνικά, ότι του χαρίζω τα δικαιώματά μου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ". Έτσι ώστε ως μοναδικός αφεντικός, να έχει την ευχέρεια κινήσεων με ευρεία πλειοψηφία, αλλά και για να πάρει τη θέση του μαλάκα ως μαλάκας. Τουλάχιστον από μένα δεν πρόκειται να ξαναπάρει τσάμπα χρήμα στον αιώνα τον άπαντα.
Προ 20ημέρου περίπου, μου ήρθε ξανά ειδοποιητήριο, μη ξεχάσω να συμμετάσχω σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με ακριβά μετρητά για μένα και ξανά τσάμπα χρήμα χωρίς συνέπειες για τον υπερέξυπνο Μελά Γιαννιώτη.
Λοιπόν μαλάκα, επειδή η τσέπη μου έχει αυτόματο φρένο με ηχητικά προειδοποιητικά μηνύματα, και επειδή ο εμπαιγμός σου κατά του προσώπου μου γίνεται επίσης με δημόσια ψεύδη, σε καταγγέλλω ως αναξιόπιστο και επειδή σε λυπάμαι μη μου πάθεις πτώχευση, σου ξαναχαρίζω τα δικαιώματα και της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ώστε δικαιολογημένα να επωφεληθείς επαξίως στα υπαρκτά αλλά απόκρυφα σε μένα κέρδη σου. 
Η στρόφιγγα τσάμπα χρηματοδότησης του Μελά Γιαννιώτη, της παρεούλας του και της "ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ", από τον ΜπαρμπαΝίκο Αρβανίτη, έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα, εδώ και 3 χρόνια.
Ειδάλως, ας με ευγμωμονείς που σε κάνω πιο πλούσιο τόσο .....εύκολα!!!!!!!
Σε μένα πάντως οι μετοχές της εταιρείας σου, έχουν την αξία κουρελόχαρτου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου