Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ... Η ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ... ΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ.

ΟΜΗΡΙΚΟΣ... ΓΙΩΡΓΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ.
«ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΗΡΟΙ… ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ (φροντίζοντας πρώτα να έχουμε το λαό σε διαρκή πολιτική ομηρεία)» 


Υποψ, Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» 

Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργεύων αχυράνθρωπος, και σ αυτό το πολιτικό μοτίβο θα επιχειρήσει την ευρύτατη και άκρως επικίνδυνη επιχείρηση χαλιναγώγησης του Έλληνα ψηφοφόρου.
Και η κυρίαρχη στόχευση είναι τριπλή:  
1. Διαρκής ομηρία ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας σε λογικές υποταγής και κοινωνικής αναξιοπρέπειας, με στόχο την κοινωνική αποδοχή ενός συνολικότερου πλέγματος οικονομικής – κοινωνικής πολιτικής που αποδιαρθρώνει τη ζωή μας.
2. Πολιτικό παροπλισμό των κοινωνικών αντιστάσεων στην απόπειρα της γενικευμένης αναμόρφωσης της συνολικής πολιτικής υποδομής που επιχειρείται, και που αποσκοπεί στην απόλυτη προσαρμογή της στους σχεδιασμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
3. Καθολική ομηρία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος που δείχνει να παραμένει άτολμος και άβουλος θεατής των εξελίξεων.
Ανίκανος να εμπνεύσει τη λαϊκή αντίσταση στα επιχειρούμενα και απρόθυμος να εμπνευστεί από τη λαϊκή αγανάκτηση και συσσωρευμένη οργή.
Πρόκειται για έναν αναλώσιμο πρωθυπουργό. 
Για έναν επικίνδυνο και άκρως υποταγμένο αχυράνθρωπο, που δεν κυβερνά αυτή τη χώρα ως πολίτης προερχόμενος από τα σπλάχνα της, αλλά διεκπεραιώνει τις εντολές των πατρώνων που ποδηγετούν την εφαρμοζόμενη πολιτική, και αποσκοπούν στην επιβολή νέων πειραματικών μοντέλων πολιτικής διακυβέρνησης.

Αν ο Ελληνικός λαός επιτρέψει, με την ανοχή του και με την ψήφο ρου, να περάσει αυτός ο πολιτικοκοινωνικός εκβιασμός, τότε και τα τελευταία αναχώματα θα πέσουν, και η λαίλαπα της πολιτικής υποταγής θα σαρώσει τα πάντα.
- Η απόλυτη κοινωνική δυστυχία θα παγιωθεί.
- Οι πολιτικές «ανατροπές» που θα επιχειρηθούν θα καθυποτάξουν συνολικά τη ζωή μας.
- Η γεωπολιτική υπόσταση της χώρας μας θα τροποποιηθεί θα τροποποιηθεί δραματικά σε βάρος και της εθνικής κυριαρχίας αλλά και της εδαφικής της ακεραιότητας.
Αυτό τον κατήφορο δεν πρέπει να τον επιτρέψουμε.
Ο Έλληνας πολίτης καλείται εκ των πραγμάτων να απαντήσει «επιθετικά» στην επιχειρούμενη πολιτική του ομηρεία.
Ο Έλληνας πολίτης υποχρεούται να θέσει σε απόλυτη ομηρεία τον επικίνδυνο θίασο που μας κυβερνά και πρωτίστως τη μαριονέτα που πρωθυπουργεύει.
Και αυτή η ομηρεία πρέπει να οδηγήσει στην παραδειγματική τους τιμωρία για τις εγκληματικές σε βάρος του λαού και του τόπου πολιτικές τους επιλογές.
Ο πολίτης της Αθήνας, ο πολίτης αυτής της πόλης που με την ανοχή και τις επικίνδυνες πολιτικές τους έχουν μετατρέψει σε Καμπούλ της Μεσογείου, οφείλει στην πολιτική μάχη των εκλογών που έρχονται, να δώσει τη δική του αποστομωτική απάντηση, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη διαδικασία ανατροπής του πολιτικού συστήματος της σαπίλας, του ραγιαδισμού και της κλεπτοκρατίας.
Ο πολίτης της Αθήνας, οφείλει όχι απλά να γυρίσει την πλάτη, αλλά να καταδικάσει αποφασιστικά όχι μόνο την επικίνδυνη «κυβέρνηση» του τόπου, αλλά το σύνολο του πολιτικού συστήματος του συμβιβασμού και της ατολμίας, που με τη δράση και τη στάση του νομιμοποιεί «γκρινιάζοντας» τις εφαρμοζόμενες πολιτικές.
Ο πολίτης της Αθήνας, έχει τη μοναδική ευκαιρία σ αυτήν την πολιτική αναμέτρηση, να χρησιμοποιήσει το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» ως ταφόπλακα ικανή να σκεπάσει τους δημίους που καταδυναστεύουν τη ζωή του.

Γιατί η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» είναι ο συνδυασμός που με τη στήριξη του Αθηναίου πολίτη, θα εκφράσει την ψυχή του αδούλωτου Έλληνα, και θα δρομολογήσει εξελίξεις που θα ανοίξουν το δρόμο για την πολιτική ανατροπή των φαύλων του ραγιαδισμού και των πρωταγωνιστών της πολιτικής και κοινωνικής αναξιοπρέπειας.
Γιατί η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι δε σκοπεύει να διαχειριστεί αλλά να ανατρέψει τις πολιτικές εκείνες που κατά δυναστεύουν τον πολίτη.

Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι θέλουν «συμβούλια ένταξης των λαθρομεταναστών» με σκοπό την άλωση της Ελληνικής κοινωνίας, η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» θα στήσει ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗΣ και επανεξέτασης της «νομιμότητας» του αλλοδαπού εισβολέα.
Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι συναγωνίζονται για τον τρόπο προσαρμογής στα κελεύσματα του εθνοκτόνου Καλλικράτη, η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» θα αναλάβει όλες τις ενδεδειγμένες πρωτοβουλίες για την οριστική του κατάργηση και την εδραίωση της Εθνικής κυριαρχίας.
Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνίζονται για την «ευφυέστερη» προσαρμογή τους στα προβλεπόμενα από την Μνημονιακή οικονομική πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση, η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» έχει υποβάλει συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις που αποσκοπούν στην ουσιαστική ανατροπή της, και για την αυτοδιοίκηση αλλά και για την Αθηναϊκή κοινωνία συνολικότερα.
Και τέλος εκεί που όλοι οι υπόλοιποι «κονταροκτυπιούνται» ανταγωνιζόμενοι για το προφίλ του αποτελεσματικότερου διαχειριστή στον πρώτο δήμο της χώρας, η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» δήλωσε προκαταβολικά και ξεκάθαρα, πως η δυναμική της παρουσία στον δήμο της Αθήνας από την επόμενη κιόλας των εκλογών, θα αξιοποιηθεί ως μετερίζι μέσα από το οποίο θα καταδεικνύεται πως η εφαρμογή διαφορετικών πολιτικών δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά είναι και απόλυτα ρεαλιστική.
Και μέσα από την να απόπειρα προώθησης και εφαρμογής αυτών των πολιτικών, θα οργανώνεται και ο λαϊκός ξεσηκωμός που θα αγκαλιάσει ως ντόμινο ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου επιτέλους αυτός ο λαός να καταστεί πρωταγωνιστής και καταλύτης των εξελίξεων.

Από εδώ λοιπόν ΕΜΕΙΣ… και από κει ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. 
Συνεταιράκια στο συμβιβασμό μέσα στη «διαφορετικότητά» τους.
Η ώρα που θα πρέπει ν αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις έφτασε.
Είναι στο χέρι σου πολίτη της Αθήνας να μη χάσεις αυτή τη ευκαιρία και να αντισταθείς σθεναρά και με αξιοπρέπεια στον πολιτικό εκβιασμό.
Η μεταμέλεια της επόμενης μέρας θα έχει απλώς αλυσοδέσει τα χέρια σου.
ΜΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου