Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ MICHAEL GRIMM ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥ ΛΟΜΠΙΣΤΑ MIGHAEL McMAHON ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ

"Την ημέρα των εκλογών, αυτή την Τρίτη, βεβαιωθείτε ότι θα ψηφίσετε τον Michael Γκριμ, που είναι ο δημοκρατικός υποψήφιος για το Κογκρέσο, εναντίον του τουρκόφιλου λομπίστα Michael McMahon (D-NY), ο οποίος (Michael McMahon) καταψήφισε το ψήφισμα για την Αρμενική Γενοκτονία και στη συνέχεια αποδέχθηκε χρηματικές συνεισφορές για την προεκλογική του εκστρατεία, εκ μέρους των τουρκικών συμφερόντων, που ήταν αντίθετα με το ψήφισμα, πριν από τρεις εβδομάδες περίπου.

Ο McMahon είναι ένθερμος υποστηρικτής του ρατσιστικού τουρκο-βρετανικού σχεδίου διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας στη Κύπρο, το οποίο έθεσε τα θεμέλια για το Σχέδιο Ανάν, που θα νομιμοποιήσει την παράνομη τουρκική εισβολή στην Κύπρο του 1974, ενώ θα επέτρεπε τους εποίκους να παραμείνουν στο σπίτια και τις περιουσίες που έκλεψαν από τους ΕλληνοΚυπρίους. Επίσης, οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής, θα μετατρέψουν τελικά τη Κύπρο σε ένα τουρκικό προτεκτοράτο, με την εγγύηση των βρετανικών βάσεων, μετά την αναγκαστική -πολύ πιθανή- μετανάστευση όλων των Ελλήνων Κυπρίων και όλων των άλλων αυτοχθόνων χριστιανικών μειονοτήτων στο νησί (Λατίνοι, Αραβικά Μαρωνίτες και οι Αρμένιοι).

Αυτή θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εκλογή και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά. Αυτή η περιοχή είναι παραδοσιακά Ρεπουμπλικάνικη, αλλά αυτός είναι ο λόγος που κάνει τον McMahon τόσο ευάλωτο. Κάντε τη διαφορά που θα τον νικήσει αφού στράφηκε κατά της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων, για να προσφέρει έμμισθες εκδουλεύσεις στους Τούρκους. Ψηφίστε υπέρ του Γκριμ!!!!"
Αυτές είναι οι προτροπές μια μεγάλης συμμαχίας Ελλήνων και Αρμενίων της Αμερικής
Πολύ περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στο CANA >>> http://www.cyprusactionnetwork.org/tuesday_%E2%80%93vote_for_grimm_and_defeat_turkish_lobby_mcmahon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου