Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ, Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΗΤΩΝ

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Πόσο κοντά είναι η ώρα της ανατροπής των φαύλων???  
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
Υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» 
Αυτό το ερώτημα κάνει όλο και πιο καταλυτική την εμφάνισή του, αν κανείς επιχειρήσει να παρατηρήσει με νηφαλιότητα τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας.
Το πολιτικό σύστημα μοιάζει με θηρίο που σπαρταρά και οι πολιτικοί χειρισμοί της υδροκέφαλης ηγεσίας του, δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο παρερμηνείας.
Η απόπειρα του πολιτικού εκβιασμού με στόχο ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, σαφέστατα και δεν αποτελεί το τελευταίο τους χαρτί στην επικίνδυνη φαρέτρα του πολιτικού και όχι μόνο οπλοστασίου τους.
Η κατά παραγγελίαν επανεμφάνιση των «ταχυδρόμων του θανάτου», ούτε τυχαία είναι, ούτε φυσικά και οι στόχοι τους είναι απροσδιόριστοι.

Αυτό που επιχειρείται – και επιχειρείται συντονισμένα – δεν είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος όπως σκοπίμως διαδίδουν. 

Αυτό που επιχειρείται είναι η αντιδραστική ισχυροποίηση και ο εκφασισμός του...
Και επιχειρείται μέσα από την εξασφάλιση των κατάλληλων και βολικών άλλοθι, με στόχο την απόλυτη καταβαράθρωση της ήδη κλονισμένης πολιτικής Δημοκρατίας στον τόπο που τη γέννησε.

Το σκηνικό «σάλτο μορτάλε» που επέλεξαν για τη χώρα μας οι εγκέφαλοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης δε τους βγαίνει, και πλέον είναι αδίστακτοι στη διαδικασία επιστράτευσης του συνόλου των εφεδρειών (μηδέ εξαιρουμένων και των παρακρατικών μεθοδεύσεων) προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχή έκβαση του πολιτικού τους πειραματισμού.

Την ίδια στιγμή, η χώρα και η κοινωνία μας είναι ασφυκτικά εναγκαλισμένη με τον όλεθρο.
Η πολιτική ηγεσία του τόπου εμφανίζεται παραιτημένη από κάθε έννοια διαφύλαξης της Εθνικής κυριαρχίας… 
Τα ανοικτά μέτωπα που πλέον απειλούν ευθέως ακόμα και αυτήν την εδαφική μας ακεραιότητα κάνουν την εμφάνισή τους απειλητικά…

Και η κοινωνική βάση η οποία θα κληθεί να τροφοδοτήσει και να στηρίξει ευρύτερες πρακτικές πολιτικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης, στηριγμένη ακόμα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ισλαμικού φονταμενταλισμού, έχει πλέον «ενσωματωθεί για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μέσα από τις στρατιές των λαθρομεταναστών που έχουν αλώσει κυριολεκτικά τη ζωή μας.
Το σύνολο του πολιτικού συστήματος, αρκείται στο ρόλο του θεατή αυτής της εφιαλτικής πραγματικότητας, και δείχνει άτολμο και αμήχανο, και φυσικά από κάθε άποψη απρόθυμο να συναισθανθεί το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις.

Σε αυτές τις συνθήκες, ο πολίτης της Αθήνας βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την ουσιαστικότερη πρόκληση στην ιστορία αυτής της πόλης.
Ο πολίτης της Αθήνας οσονούπω θα κληθεί να επιλέξει τη στάση του, σε ένα δίλημμα καθοριστικό για την επόμενη μέρα.
Ή θα επισφραγίσει με την ανοχή και την παθητική του στάση το κύκνειο άσμα της πόλης του αλλά και της χώρας ολόκληρης…
Ή θα ανταποκριθεί στην κορυφαία πρόκληση της ιστορίας απέναντι στην ίδια του την πατρίδα.
Δεν υπάρχει Τρίτη επιλογή…
Δεν υπάρχει μέση λύση…
Δεν υπάρχουν μισόλογα…
Και το βέβαιο είναι πως κάθε συμβιβασμός σήμερα, φέρνει όλο και πιο κοντά την ημέρα του πραγματικού εφιάλτη. 

Στις 7 του Νοέμβρη ο πολίτης της Αθήνας πρέπει να τους τσακίσει τη μαγκιά.
Στις 7 του Νοέμβρη ο πολίτης της Αθήνας πρέπει να τους κάνει να αισθανθούν πως η ημέρα του τέλους τους πλησιάζει.
Στις 7 του Νοέμβρη ο πολίτης της Αθήνας πρέπει να τους δείξει πως είναι αποφασισμένος να πάρει στα χέρια του τις τύχες αυτού του τόπου, και ότι το καλύτερο γι αυτούς είναι να παραιτηθούν από κάθε απόπειρα αντίστασης μπρος στην κορύφωση της πολιτικής οργής του.

Το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» είναι η αρχή του μεγάλου και όμορφου αγώνα μας.
Είναι το όπλο στα χέρια μας που οφείλουμε να το στρέψουμε στον κρόταφο των αδίστακτων που φτηνοπούλησαν την πατρίδα μας και τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού.
Και πρέπει να γίνει η ταφόπλακα αυτών που επεχείρησαν με τρόπο αδίστακτο να τσαλακώσουν την αξιοπρέπειά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου