Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΚΤΙΚΟΣ "2"- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ GOOGLE





ΠΡΟΣ ΤΗ GOOGLE:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ BLOG - ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ/ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ BLOGGERS

Καλησπέρα.
Είμαι ο "ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ", διαχειριστής των Ιστολογίων http://avragioz.blogspot.com και http://christoselida.blogspot.com.
Στο πρόσφατο παρελθόν, είχα πέσει και εγώ, θύμα "καλοθελητών" στους οποίους δεν ήσαν αρεστά τα θέματα που αναρτούσα. Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί μακροχρόνια τις υπηρεσίες του google και του blogger, και ενώ έχει ριζώσει σε μια διεύθυνση, ξαφνικά διαπιστώνει, ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τα ψιλά γράμματα των όρων χρήσης και προσπαθούν να ξεφορτωθούν πολλά ιστολόγια.
Όπως θα γνωρίζεται (και πολλές φορές έχετε προτρέψει) τα ιστολόγια είναι χώροι κατά κανόνα ελεύθερης έκφρασης και ελεύθερης διάδοσης ιδεών. Πολλοί άνθρωποι με ευαισθησίες, σε χώρες υπανάπτυκτες, προσπαθούν μέσα από τα ιστολόγιά τους, να κρίνουν και να κατακρίνουν τις πολλές ασχημίες της εξουσίας. Ειδικά στην Ελλάδα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς. Πρόσφατα επισημοποιήθηκαν οι διαπιστώσεις, με τις οποίες η παραοικονομία και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ξεπερνά τα δημόσια έσοδα του Ελληνικού Κράτους. Το καθεστώς αυτό, για να διατηρηθεί στην εξουσία, ανεξάρτητα από τη στενή κομματική του ταυτότητα (ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ) χρησιμοποιεί παρακρατικά όργανα, κυρίως στο χώρο των ΜΜΕ και των MIDEA.
Οι Έλληνες bloggers, ξέρουν τη τεράστια εξουσία όλων αυτών και προσπαθούν μέσα στο Ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο, να κινηθούν και να επικρίνουν αυτούς που μαζί με διαπλεκόμενα πρόσωπα και συμφέροντα, καταδυναστεύουν τη χώρα μας.
Το Σύνταγμα της Ελλάδας και το υπόλοιπο ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο, είναι υπεραρκετά για να προστατεύσουν οποιοδήποτε έννομο αγαθό, από οπουδήποτε και αν απειλείται.
Αυτοί που πλαγίως προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το
google, για να φιμώσουν ελεύθερες φωνές, γνωρίζουν πολύ καλά ότι κατά κανόνα οι Έλληνες bloggers, κινούνται μέσα στα πλαίσια του νόμου και σε κάθε περίπτωση τα αφανή και σκοτεινά πρόσωπα, δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από το google και ο κάθε χρήστης και διαχειριστής ιστολογίου να μη ξέρει ποιον να αντιμετωπίσει, και να πιθανολογεί αόριστα.
Το φαιδρό της ιστορίας είναι εδώ στην Ελλάδα, ότι μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφοι, άμεσα διαπλεκόμενη με τη σάπια κυβερνητική εξουσία, είναι οι πραγματικοί εισβολείς στο χώρο των ιστολογίων και προσπαθούν να αποβάλουν τους δυνατούς bloggers, που τους χαλούν τα μαύρα τους σχέδια.
Δεν πρέπει να είστε αφελείς. Αν πετύχουν τον σκοπό τους, οι bloggers, θα αναζητήσουν άλλους δρόμους έκφρασης και αντίδρασης και μέσα στο ΙΝTERNET που ήδη δημιουργούνται. Αυτό θα έχει άμεσα αρνητικές συνέπειες στη google.
Εμένα δεν με ξαναενοχλήσατε, αλλά παρακολουθώ στενά τις γύρω μου εξελίξεις και είμαι στο -5΄, για να εκφραστώ από άλλο χώρο.
Σήμερα διαμαρτύρομαι, για το ξαφνικό κλείσιμο ή αναστολή λειτουργίας του http://troktiko.blogspot.com
όπως και για τα Ελληνικά blogs "SHOW-BITCH", "ASIMONIS", "TROKTIKO", sibilla και πολλά άλλα.
Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχουμε προσωπική διαφορά με κανένα, επικρίνουμε παράνομες συμπεριφορές και μεταξύ μας, έχουμε δημιουργήσει έναν άρρηκτο δεσμό, για να λειτουργήσουμε ομαδικά και να προστατέψουμε τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά μας, ελευθερίας της σκέψης και ελευθερίας του λόγου και ελευθερίας της έκφρασης.
Σας παρακαλώ και σας προτρέπω, να βρείτε έναν άλλο τρόπο στις σχέσεις σας με τους πραγματικούς bloggers, και να μη παρασύρεστε σε αποκλεισμούς που επιβάλουν σκοτεινά συμφέροντα.
Σας ευχαριστώ
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

1 σχόλιο: