ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

http://www.dasofylakeskm.gr/new1.asp?id=2 κλικ



ΣΧΟΛΙΟ......Αφυπνισθείται ,μάθετε ποιοι ευθύνονται για τον αφανισμό των Δασων,επιτέλους αποφάσισαν να μιλήσουν μέσα από τα blogs ,οι Δασικοί,μια ομάδα[οι μοναδικοι αρμόδιοι ως υπευθυνοι Επιστήμωνες] ενημέρωσης χρόνια που είναι αποκλεισμένη από τα μέσατώρα ,καθώς η σκοπιμότητα δεν τους δίνει βήμα. Αντίθετα για τα προβλήματα των Δασών εμφανίζονται Μπετατζήδες,Πολεοδόμοι,ΜΚΟ,Ο ΠΑΚΗΣ, Ο ΜΑΡΚΟ--ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ,και ο συντονιστής της ΠΛΗΡΟΥςΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ [ Σαρακατσάνος] κινεί τα νήματα απο το παρασκήνιο.
Να γιατί τα blogs ειναι επικινδυνα. Δεν αποκλειονται και οι υπολοιποι πολιτικοι σχηματισμοι της Ευθύνης καθως υπο την υστερία της οικολογιας και την προσπάθεια κερδους ψήφων εχουν μπερδεψει το ΣΟΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ.

Απαιτειστε να ενημερωθείτε απο τους Αρμοδιους Δασικους Επιστήμονες,η Δασολογικη Σχολή Θεσ/νικης Θεωρείται χρόνια τωρα μια απο τις καλυτερες της Ερώπης,ζητειστε να μαθετε τι σημαίνει φωτια σε Δασος,τι σημαίνει Διαχείρηση του Δασικου Οικοσυστήματος,απαιτείστε να μάθετε που και πως διατίθενται πιστωσεις για την Δασοπροστασία.Ειναι υποχρεωση ολων μας.