Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Χθες μεσάνυχτα και κάτι, πριν τα ξημερώματα, άγνωστης ταυτότητας ακουκουλοφόρητα αναρχικά, ανατρεπτικά, εξτρεμιστικά και τρομοκρατικά στοιχεία της φύσης μας, χτύπησαν το ''Νέο Μουσείο Τσιμέντο Lafarge Ηρακλής να γίνει η Ακρόπολη''.
Οι κάμερες λαϊκής περιφρούρησης που έχουμε τοποθετήσει οικειοθελώς για να υποβοηθήσουμε τα έργα και τις ημέρες της ΕΥΠ και της Ασφάλειας, κατέγραψαν με κάθε λεπτότητα και λεπτομέρεια, τη μεγάλη παραβίαση του ανιστόρητου κτιρίου τσιμέντου Lafarge Ηρακλής, στο οποίο μεταξύ άλλων φυλάσσεται από 19 διμοιρίες των ΜΑΤ, το περίφημο στέμμα του κομματάρχη-φύλαρχου και πραξικοπηματία Παπούλια.
Οι αναρχικοί ξεβρακώθηκαν τσίτσιδοι, κρέμασαν τις κουκούλες τους στα παπάρια των κούρων, κι αφού σκαρφάλωσαν σε περβάζια, άρχισαν να κατουροβολούν με στόχο το σύμβολο της ενότητας του έθνους της ελευθεροτυπίας, μέρα καθημερινή!!!
Ενώ ο Καραμανλής βολοδέρνεται μεταξύ της επαναχρησιμοποίησης του Παυλίδη ή των Πιράνχας του Αβραμόπουλου και μαστιγώνεται για την αξίωση της Ντόρας υπέρ ενός εκ των Αττικαρχών και οσμίζεται ένα χεσμένο εν Μυκόνω σώβρακο του Μεϊμαράκη , και ψάχνει το λεξικό Μπαμπινιώτη για να ερμηνεύσει το λήμμα "ανασχηματισμός", οι τρεις τρομοκράτες είχαν καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο, να εκτινάξουν ταυτόχρονα και συγχρονισμένα τα κάτουρά τους άνευ πυροκροτητή και πέτυχαν να ανασχηματίσουν κατουροφουσκάλες σαν οίνος καμπανίτης και αφρώδης, καθώς και άλλα τερατώδη υγρά και εκρηκτικά κατουροσυμπλέγματα.
Το συμβολικό τρομοκρατικό χτύπημα, είχε σαν στόχο, αυτόν τούτον και τον ίδιο τον Πρόεδρο της αφανούς (λόγω ντροπαλότητας) Δημοκρατίας μας, διότι περιέλουσαν προκλητικότατα και θρασύτατα, με τεράστια ποσότητα εκρηκτικού κατουρομεθανίου, το θρυλικό στέμμα του πραξικοπηματία Παπούλια, ένα από τα μοναδικά σύμβολα επανειλημμένου βιασμού του συντάγματος.
Όπως κατέγραψαν οι μοναδικές κάμερες μας, αυτό που τρελαίνει τους άντρες έτοιμους για όλα της αντιτρομοκρατικής, είναι οι ηλικίες των τρομοκρατών χωρίς πάμπερς, που κυμαίνονται από 7 έως 7 ετών. Όλοι κατέχονται από αναλυτική αποβλάκωση και διχόνοια, γιατί δεν ξέρουν τίνος παιδιά είναι οι ανήλικοι τρομοκράτες και επί 21 ώρες δεν έχουν στείλει e-mail στο ποντίκι με το μανιχέστο τους. Η 17Ν τηρεί σιγή διαφωνίας ενώ οι ακόμα ύποπτοι του ΕΛΑ, λένε με πονηρό μειδίαμα "ΕΛΑ να δεις τον ντι-εν-έϊ μου ρεεεεε".
Οι Αμερικάνοι ζητούν να βάλουν 900 πράκτορες και στο μουσείο, βάσει της διακρατικής καθ υπέρβαση, εκμεταλλευόμενοι την εξακολούθηση της πάθησης του Καραμανλή από τον επιμένοντα ανασχηματισμό
Την παρατεταμένη αβεβαιότης, εκμεταλλεύεται η κερδοσκόπος αγορά χωρίς όνομα και χωρίς σύνορα και ξανατραβά ένα φούσκο στις μετοχές και τις κάνει σαμπρέλα μεσαίου μεγέθους. Στήνουν τις πετονιές και περιμένουν τα νέα έξυπνα κορόϊδα.
Επιτέλους, ο Καραμανλής αποφάσισε: βγάζει απ' τη κυβέρνηση τα πιράνχας του Υπουργείου Υγείας και τα βάζει στο Υπουργείο Οικονομικών, μπας και σκάσουν απ΄τη μάσα. Αμέσως μετά, αλλάζει και όλη τη κυβέρνηση για τις εντυπώσεις του και για να μη πάρουμε χαμπάρι που κρύφτηκαν τα πιράνχας και σκιαχτούμε.... Όλα τα σκέφτεται ο π.......
Το μόνο που απόμεινε, ήταν ένα ψέλισμα του μονάρχιου Παπούλια, για την οικολογία του στέμματος και για τη Δημοκρατία του ψέματος!!!!!....
..............κι άφησε τον πόρδο της ανακούφισης............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου