Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ

Κράτος ...δυνάστης

Μία φωτογραφία....χίλιες λέξεις.

Πόσα δεν θα μπορούσε να πει η κυρία της φωτογραφίας τις δύσκολες στιγμές που τούτη την ώρα περνά, η ίδια, η οικογένειά της, η πατρίδα μας όλη.

Την ίδια εποχή πέρυσι, τέτοιες ημέρες τα ίδια δεν είχαμε?.

Και τότε όλοι οι ανευθυνουπεύθυνοι υπουργοί και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν μας διαβεβαίωναν ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια την επόμενη χρονιά, δηλαδή σήμερα.

Τα ίδια δεν είπαν στην μάνα που έχασε το παιδί της εξ αιτίας των ναρκωτικών.

Στον συνταξιούχο, στον πάσχοντα Έλληνα που επισκέφτηκε κάποιο νοσοκομείο και τον άφησαν να πεθάνει αβοήθητος λόγω έλλειψης μονάδων εντατικής θεραπείας, ασθενοφόρου, φαρμάκων και αναλωσίμων?

Στον εργαζόμενο Έλληνα και Ελληνίδα που αγογγύστως καταβάλουν κάθε μήνα τις ασφαλιστικές τους εισφορές και τώρα που ήρθε η ώρα να πάρουν την σύνταξή τους τους λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την σύνταξη τους.

Στους Δημοσίους υπαλλήλους που η σύνταξή τους καταβάλλεται μετά από εννέα μήνες και το εφάπαξ μετά από δύο χρόνια, γιατί κάποιος "Αγάπιος" φρόντισε τα χρήματά τους να πάνε σε "καλή μεριά"

Οι συγκοινωνίες και υποδομές ανύπαρκτες σε όλη την χώρα

Τα φροντιστήρια και η παραεκπαίδευση μαστίζουν την Ελληνική οικογένεια

Οι επιτήδειοι καθημερινά κλέβουν το υστέρημα των Ελλήνων με τις υπέρογκες αυξήσεις στα καταναλωτικά αγαθά, τα καύσιμα, στις υπηρεσίες γιατί το κράτος είναι ανύπαρκτο

Οι Έλληνες αγρότες ληστεύονται καθημερινά και ο ιδρώτας τους μοιράζεται μεταξύ των μεσαζόντων.

Η Ελληνική οικογένεια με καμάρι στέλνει τα παιδιά της να υπηρετήσουν την μητέρα Ελλάδα, την πατρίδα μας, μία πατρίδα δυνάστη για τον λαό της, ένα κράτος με όλους αυτούς τους τρισάθλιους που την δολοφονούν καθημερινά.

Οι νέοι μας νοικιάζονται σε τιμές ευκαιρίας, και τα πτυχία τους δεν έχουν καμιά αξία.

Οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι διαδέχονται ο ένας τον άλλον και οι ίδιοι φτιάχνουν offshore αλλά, νόμιμες εταιρείες

Φυλακίζουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και αφήνουν ελεύθερους τους κλέφτες και λωποδύτες του Δημόσιου χρήματος

Δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή της καθημερινότητας του Έλληνα που να νιώθει ασφαλής, να αισθάνεται την ύπαρξη του κράτους που θα του σταθεί αρωγός σε κάθε δύσκολη στιγμή

Και όλα αυτά από μια κυβέρνηση που μας μίλησε για επανίδρυση του κράτους, για διαφάνεια, για περιβάλλον, για καλύτερες υπηρεσίες για βελτίωση της ποιότητας ζωής για ένα κράτος δίπλα στον Έλληνα πολίτη.

Φύγετε κύριοι "κουρασμένοι" δεν σας αντέχουμε στιγμή άλλο πια. Καταστρέψατε την πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας ,την ελπίδα μας για το αύριο.
Αναρτήθηκε από Sourta-Ferta Chalkida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου