Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΕΝΤΗ - ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΟ Ε.Μ.Π.

Αναστασία Κορέντη-Η πρώτη (!) σε όλη την Ελλάδα

Με προσπάθεια, συστηματικό διάβασμα, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να χάσει την εφηβική της ζωή και τις μαθητικές της εμπειρίες, η Αναστασία Κορέντη κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, να κόψει πρώτη το νήμα εισαγωγής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά και να «ανακηρυχθεί» η πρώτη ανάμεσα σε όλους τους επιτυχόντες πανελλαδικά.
Η 18χρονη Βολιώτισσα έκανε υπερήφανη όλη τη Μαγνησία με αυτή τη σπουδαία επιτυχία που πέτυχε, αν και η ίδια θεωρεί πιο σημαντική την ικανοποίηση και τη χαρά των γονιών της, που σε κάθε στιγμή της ζωής της ήταν δίπλα της και τη στήριξαν.
Το «μυστικό» ίσως της επιτυχία της, αν κι εκείνη δεν πιστεύει σε… μυστικές συνταγές ήταν ίσως το συστηματικό διάβασμα, αλλά και η διατήρηση της ψυχραιμίας της και η όσο το δυνατόν αποβολή του άγχους της.
Η Αναστασία τώρα σχεδιάζει τη νέα της ζωή στην Αθήνα, από την οποία φυσικά δε θα λείπει το διάβασμα, μιας και επιθυμεί να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων, ωστόσο η φοιτητική της ζωή πλέον θα περιέχει κι άλλες δραστηριότητες πιο καλλιτεχνικές!

Ολόκληρη η συνέντευξή που έδωσε στην Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Αναστασία, πέτυχες μια σημαντική «νίκη» κόβοντας πρώτη σε όλη την Ελλάδα το νήμα των πανελλαδικών εξετάσεων. Τι συναισθήματα σου γέννησε αυτή σου η επιτυχία;

Αυτή η επιτυχία αρχικά συνοδεύτηκε από έκπληξη, έπειτα από μεγάλη χαρά και περηφάνια. Ένιωσα πως οι κόποι δεν πηγαίνουν χαμένοι τελικά και πως η επιμονή κι η πίστη στον εαυτό μας αρκούν για να διακριθεί κάποιος. Γενικότερα αυτό το γεγονός ακόμη δε θα έλεγα ότι το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα, αρχίζω όμως να αντιλαμβάνομαι τη σημασία του.
............>>>>> Συνέχεια στον magnitis
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου