Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΚΑΙ..... ΦΟΡΟΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:
ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ . ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
Παράβολο από 50 έως 80 ευρώ καλούνται να καταβάλουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων που θέλουν να δουν τα γραπτά τους.

Οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να δώσουν 50 ευρώ για την επίδειξη έως και τριών γραπτών και 80 ευρώ για τέσσερα ή περισσότερα γραπτά.

Η επίδειξη των γραπτών θα γίνει από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, ενώ οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέσα στο Σεπτέμβριο, στις Διευθύνσεις ή στα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, η αίτηση υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του στη Δ/νση ή στο Γραφείο Δ.Ε. ή Ε.Ε., όπου υπάγεται το σχολείο, στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκε στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αν πρόκειται για γραπτά δοκίμια ειδικών μαθημάτων (Ξένες Γλώσσες-Σχέδια-Μουσική), των μαθημάτων «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο» και «Γραφιστικές Εφαρμογές» των ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ, καθώς και για τα γραπτά των εξετάσεων των Ελλήνων του εξωτερικού, η επίδειξη γίνεται από το πρωτότυπο και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στη Διεύθυνση Λειτουργικών Υποδομών Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΥΠΕΠΘ. Οι αιτήσεις των Ελλήνων του εξωτερικού υποβάλλονται εντός του μηνός Οκτωβρίου στην ως άνω αναφερομένη Διεύθυνση.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου