Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΗΣ ΜΑΡΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ!!!

Πολλά Μυστήρια Βρήκαν τη Λύση τους - Κόπηκαν Γόρδιοι Δεσμοί Χιλιάδων Ετών!!!
Ο ψηφοκλέπτης λαοπλάνος Πρωθυπουργός, που αν δεν ήταν αυτός, η Αναστασία δεν θα έβλεπε Ιατρική Σχολή ούτε με το τηλεσκόπιο Χάμπλ, κατάφερε το ακατόρθωτο Με τη βοήθεια της Θρυλικής Ε.Υ.Π., εντόπισε τη θρυλική Μάρω Λύτρα της νεοκαψούρας, να προπονείται σε φλογερούς εμπρησμούς, στο Δήμο Παραβόλας της Αιτωλοακαρνανίας.
Τη συνάντηση την επεδίωξε ο ίδιος ο ηγέτης της ΝΔ, για να εκφράσει στη περιζήτητη, πέραν από τον αδιαμφισβήτητο θαυμασμό του και τη τεράστια πικρία του, για την άδικη πρόκληση εμπρησμών και πυρκαγιών από τη Μάρω, στην Αττική, την Εύβοια, τη Ζάκυνθος, τη Πελοπόννησο και σε άγνωστο αριθμό βλαχονησίδων.
Απ' ότι φαίνεται, η παντελής απουσία του Πρωθυπουργεύοντος Κώστα, από τα καυτοπεδία των πυρκαγιών, δεν οφείλεται στη διαπιστωμένη ανικανότητά του και στη πανθομολογούμενη καθημερινή εγκληματική αδιαφορία του, αλλά αυτή τη φορά απουσίαζε για μέγα εθνικό θέμα, το της συνεννοήσεως της κυβέρνησης Καραμανλή με τη καυτή Μάρω, για περιορισμό των καυτών εμφανίσεών της, ώστε να βρουν χρόνο οι καρβουνιάρηδες, να μαζέψουν τα αποκαΐδια κλπ κάρβουνα.
Η Μάρω, εμπνεόμενη από πολύ μεγάλα εθνικά ιδεώδη και ανταποκριτή θαυμασμό προς τον ανίκανο Καραμανλή, αποδέχθηκε αμέσως το εθνικό προσκλητήριο και αποσύρθηκε προφασιζόμενη κρυολόγηση και γρίπη Α και Η1Ν1 και των γουρουνιών της πίστας του Αβραμόπουλου!!!!!!
Αν δεν με πιστεύεται, πέραν από την αδιάψευστη φωτομοντάζ μου, ορίστε και το αποδεικτικό ενημέρωσης, όπως το δημοσίευσε "Το Παρόν Αιτωλοακαρνανίας", για να σβήσετε τη Μαρωδίψα σας και τα ερωτηματικά σας:
===============================================

ρίτη, 25 Αύγουστος 2009

Τους έστησε η Μάρω Λύτρα στη Παραβόλα επικαλούμενη λόγους ασθένειας

Τελικά στο φετινό πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Παραβόλας όλα έγιναν επιτυχώς εκτός από το μεγάλο γεγονός του προγράμματος.
Η συναυλία της Μάρως Λύτρας στη Παραβόλα ματαιώθηκε τις τελευταίες ώρες αφού η τραγουδίστρια επικαλέστηκε ασθένεια της τελευταίας στιγμής.
Κάποιοι εκ των διοργανωτών μιλάγανε για άσθμα και κάποιοι άλλοι για υψηλό πυρετό και κρύωμα. Πάντως περαιτέρω ταλαιπωρία δεν είχε για τους διοργανωτές γιατί ούτε εισιτήριο για είσοδο δεν υπήρχαν για επιστροφές (καθώς η συναυλία χρηματοδοτούνταν από το Δήμο) αλλά δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε η επιστροφή της προκαταβολής όπως συνηθίζεται.

=============================================================
To CNN είναι το πρώτο που μετέδωσε την είδηση κι από τον πήραν όλα τα άλλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και κανάλια.
Όπως καταλαβαίνετε, χωρίς να εξασφαλίζει ούτε μία ψήφο παραπάνω από ότι σκατά πήρε στις Ευρωεκλογές, ο Κώστας Καραμανλής, ο ανίκανος Πρωθυπουργός, ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό, αφού καλυτερεύει τα ποσοστά του κι ο George τα χειροτερεύει, έτσι για πλουραλισμό της ανοησίας αμφοτέρων.
Με εντελώς καταδικιά μας πληροφόρηση, ο Πρωθυπουργός έφυγε για πρώτη φορά στη ζωή του, ικανοποιημένος από τη Μάρω Λύτρα που και νεκρούς αναστενάζει, και συμφώνησε να της στείλει κατά σειρά, Παπαθανασίου, Μπακογιάννη, Σαμαρά, Αβραμόπουλο και Γκιουλέκα (έκπληξη, χα- χα), για γενική αναστήλωση.
Ο πανικός στην οδό ΠΑΣΟΚ είναι εκδηλωτικός, γιατί σύμφωνα με μυστική εσωτερική πληροφόρηση που είχαν, από έναν δικό τους ρουφιάνο στην Ε.Υ.Π., ο Καραμανλής (εκτός από τα δεδομένα εγκαίνια στις χέστρες των εθνικών οδών), προετοιμάζεται να υποδεχθεί στο Μαξίμου, για νέες προεκλογικές συνεργασίες, τις κυρίες Μπεζαντάκου και Ντούβλη. Το περιεχόμενο των συναντήσεων παραμένει κενό, αλλά συνδέεται με τον γνωστό σε όλους εκλογικό αιφνηδιασμό του..... Κώστα.!!!!!

1 σχόλιο: