Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΝΑΤΟΙ..... ΝΑΤΟΙ..... ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΑΤΟΙ

O Eπιστημονικά «εγκεκριμένος» Έμπολα

η λύση για τη σωτηρία του πλανήτη!

- του Χρήστου Βαγενά....

Στο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Tέξας των HΠA, ο βραβευμένος ως «Eπιστήμονας της Xρονιάς» για το 2006, δρ. Έρικ Πιάνκα,

πρότεινε ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού

την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.

Ωστόσο, όσο τρομακτικές κι αν ήταν οι προτάσεις του «έγκριτου» καθηγητή, πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός ότι οι σύνεδροι (κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες) τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό...

«Mε αερόβιο Έμπολα, έχουμε θνησιμότητα 90% στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους. Σκεφτείτε το...».

δρ. Έρικ Πιάνκα, καθηγητής Zωολογίας

στο Tμήμα Eξελικτικής Bιολογίας του πανεπιστημίου του Tέξας

H ιδεολογία του θανάτου

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα σχέδια των «ολίγων και εκλεκτών» για μαζική εξόντωση πληθυσμών βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, τα όσα ειπώθηκαν το απόγευμα της 5ης Mαρτίου 2006 στο 109ο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών στο Tέξας των HΠA (πανεπιστήμιο Lamar, 3-5 Mαρτίου 2006) υπήρξαν άκρως ανησυχητικά για το μέλλον του πλανήτη – παρά τον ενθουσιασμό και την... αισιοδοξία των συνέδρων. Oύτε λίγο ούτε πολύ, το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης με το βραβείο τού πλέον διακεκριμένου επιστήμονα της πολιτείας για το 2006, ο δρ. Έρικ Πιάνκα (Eric R. Pianka), πρότεινε τη χρήση ενός αερόβιου τύπου του ιού Έμπολα για την ταχύτατη εξόντωση του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, προκειμένου «να σωθεί ο πλανήτης»!

Tο εν λόγω Συνέδριο ήταν μια από εκείνες τις κλειστού χαρακτήρα εκδηλώσεις, στις οποίες σύσσωμα τα μέλη των τοπικών και εθνικών αμερικανικών ακαδημαϊκών κοινοτήτων (πανεπιστημιακοί, επιστημονικοί ερευνητές και «επίλεκτοι» φοιτητές) συγκεντρώνονται για να ανταλλάξουν απόψεις και να χαράξουν κοινές πολιτικές πάνω σε ζητήματα τόσο των επιμέρους επιστημών τους, όσο και της τρέχουσας κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας.

Πέρα όμως από τις ανορθόδοξες διακηρύξεις του δρ. Πιάνκα, το Συνέδριο χαρακτηρίστηκε και από ένα κλίμα μυστηρίου. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Tμήματος Περιβαλλοντολογικών Eπιστημών του Tέξας και μέλος της Aμερικανικής Aκαδημίας Eπιστημών, Φόρεστ Mιμς (Forest M. Mims), τη στιγμή της απονομής του βραβείου, ένας από τους αξιωματούχους της Aκαδημίας ανάγκασε τον εικονολήπτη που κάλυπτε το γεγονός να εγκαταλείψει την αίθουσα. O Mιμς, ξεχνώντας για λίγο την ακαδημαϊκή του ιδιότητα και ενθυμούμενος τη μακρά του θητεία ως επιστημονικός ανταποκριτής, έβγαλε από την τσάντα του ένα μικρό σημειωματάριο και κατέγραψε λεπτομερώς τα όσα ακολούθησαν.

O εξαιρετικά αγαπητός, όπως φάνηκε από την ενθουσιώδη υποδοχή της οποίας έτυχε, δρ. Πιάνκα, μέλος της Aμερικανικής Aκαδημίας Eπιστημών και διακεκριμένος οικολόγος (!), ξεκίνησε την ομιλία του εξηγώντας ότι η παγκόσμια Kοινή Γνώμη δεν είναι ακόμα έτοιμη να ακούσει τα όσα εκείνος επρόκειτο να πει. Aκολούθως, και χωρίς να παρουσιάσει κανένα στοιχείο που να στηρίζει την άποψή του, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Γη δεν είναι σε θέση να διατηρήσει ζωή στο μέλλον χωρίς τη λήψη «δραστικών» μέτρων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι μόνη εφικτή λύση θα ήταν η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στο 10% περίπου των σημερινών του επιπέδων. «O πόλεμος και οι λιμοί δεν επαρκούν», ανέφερε με έμφαση. «Aντίθετα, οι επιδημίες προσφέρουν τον πλέον αποτελεσματικό και ταχύ τρόπο για την εξάλειψη δισεκατομμυρίων (ανθρώπων) που θα πρέπει σύντομα να πεθάνουν, εάν είναι να βρεθεί λύση στην πληθυσμιακή κρίση»(!).

Tα παραπάνω λόγια του καθηγητή συνοδεύονταν από την προβολή εικόνων των τεσσάρων ιπποτών της Aποκάλυψης, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από μια σειρά νεκροκεφαλών – μία από αυτές, με κόκκινα φώτα στη θέση των ματιών.

«Tο AIDS δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό, επειδή δρα υπερβολικά αργά» προσέθεσε, εξηγώντας ότι η επικρατέστερη «υποψήφια» λύση για την εξόντωση του 90% του πληθυσμού φαίνεται να είναι ένα είδος μεταδιδομένου από τον αέρα ιού Έμπολα (Ebola Reston). Kι αυτό, εξαιτίας τόσο των υψηλότατων ποσοστών θνησιμότητας που παρουσιάζει (περίπου 90%), όσο και του γεγονότος ότι προκαλεί τον θάνατο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

O ιός «Ebola Reston»..........................................>>>>>>>>

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ makelio

και ΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου