Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΣΣσσσςςςς..., ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΘΕΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΛΕΑΝΔΡΟ ΡΑΚΙΝΤΖΗ.

Φρέσκια είδηση . Η κυβέρνηση των πυρκαγιών, ανάθεσε πριν από λίγο στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή, που ο Καραμανλής τον διόρισε πριν 5 χρόνια σαπίλας, για να ερευνήσει "τυχόν" υπάρχουσες ευθύνες .....κυβερνητικών στελεχών του ....Καραμανλή!!!!! στο θέμα της ολιγωρίας και των εκτεταμένων καταστροφών, από τις τελευταίες πυρκαγιές, κυρίως στην ανατολική Αττική!!!
Ο Λέανδρος Ρακιντζής, πρόσφατα είχε επισκεφθεί τον George A. Papandreu, και του απέσπασε υποστήριξη, για ανανέωση της προηγούμενης ανύπαρκτης κατ' ουσία θητείας, εντός του προσεχούς Σεπτεμβρίου.
Ο Λέανδρος Ρακιντζής, είναι ο Αρχιεπιθεωρητής όλων των Αρχιεπιθεωρητών (τυπικά και του Σαμπατακάκη - ουσιαστικά να το πει ο ίδιος) και 2.500 !!!! επιθεωρητών και ελεγκτών σε όλα τα Υπουργεία. Είναι ο ίδιος που του φταίνε αορίστως όλοι και βγάζει την ουρά του πάντα απέξω, ισχυριζόμενος, ότι έχει πολύ λίγους ....επιθεωρητές και πως τάχα πρέπει όλα που είναι υπ' αυτόν, να τεθούν ......υπ' αυτόν!!!!!
Φταίνε τα γλωσσομπουρδουκλώματα?????
Φταίνε οι Σαμπατακάκηδες, που οι κακές γλώσσες λένε, πως δήθεν είναι προϊστάμενοι του αρχιγενικού, κάπου αλλού?????.......
Καλέ μου φίλε, που βασανίζεσαι να διαβάζεις εξοντωτικά ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΙΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, μη περιμένεις να σου πω, αν αυτά τα καραγκιοζιλίκια, είναι για γέλια ή για κλάματα ή/και για οργή....
Μπορώ να σου πω, μη τους φοβάσαι, κάνε τους να φοβηθούν και τη σκιά σου, κι όταν τους δεις με χεσμένα τα σκατοβράκια τους, ρίξε όσο χαχανητό αντέχει η καρδιά σου.
Μέχρι τότε, η ΑΔΙΑΦ(θ)ΟΡΙΑ τους θα συνεχίζεται.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου