Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

Αντίστοιχη ανάρτηση για το θέμα της συνάντησης του Παπανδρέου με τους άπληστους και φορείς διαφθοράς βιομήχανους, είχε και το πολύ καλό blog "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ", στο οποίο και αφιερώνω τη σημερινή ανάρτηση.
Όταν ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, κάνει καλό σε όλους.........
.......Άσε που διώχνει και τη γρίπη των γουρουνιών του Αβραμόπουλου!!!!!
Διαβάστε το:
===================================================

Για όσους έχουν αυταπάτες για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ

Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε σε «μυστικό δείπνο» που οργάνωσε στο σπίτι του στην Εκάλη ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Καραμούζης.

Και ποιοι αποτελούσαν την παρέα του;
Ολος ο «καλό ο κόσμος».
Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές κ.α. Το αφον κατέ των ντόπιων καπιταλιστών.

Ο Μ. Βασιλάκη της «Aegean», ο Ευάγ. Σπανό πρόεδρος της «Βιοϊατρικής», ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Παπαλεξόπουλο και ιδιοκτήτης της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν», ο εφοπλιστής Π. Λασκαρίδης, ο Μ. Σκλαβενίτη ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ο Σπ. Θεοδωρόπουλος της «Vivardia» (βλέπε όμιλο «Μαρφίν»), ο ιδιοκτήτη της «ΜΕΤΚΑ» Ευάγ. Μυτιληναίο, κ.α.

Τι ακριβώς συζήτησαν και που κατέληξαν δεν μάθαμε ακριβώς, αλλά μπορεί να το υποθέσουμε.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι την Πέμπτη που μας πέρασε ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο των ντόπιων καπιταλιστών - τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Δασκαλόπουλο- και είχαν «Σύμπτωση απόψεων για την ανάγκη ανατροπών», -καταλαβαίνετε τι είδους «ανατροπές» θέλουν οι πλουτοκράτες και συμφώνησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ενώ σε σημερινή Κυριακάτικη εφημερίδα διαβάζουμε τις δηλώσεις της Λούκα Κατσέλη, πολιτικής εκπρόσωπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα οικονομίας που υπόσχετε «στήριξη της επιχειρηματικότητας με ενεργό προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων», ενώ απ’ τις δηλώσεις της απουσιάζει η παραμικρή αναφορά για ενίσχυση του μεροκάματο του εργάτη, του μισθού του υπαλλήλου, της σύνταξης του απόμαχου της δουλειάς.

Για όσους έχουν αυταπάτες για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου