Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΕΝΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΛΟΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!!

Το καμένο σπίτι που δεν ''ξέρει'' ο δήμαρχος!

Φίλες και φίλοι bloggers
Σου στέλνω τη φωτογραφία του ενός εκ των δύο σπιτιών που κάηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Διόνυσο. Ανήκει σε μία οικογένεια, με 3 μικρά παιδιά που δεν έχουν που να μείνουν και που μέσα στη δυστυχία τους, έχουν έναν γραφικό δήμαρχο, ένα κουρασμένο παλικάρι που δεν μπορεί να προσφέρει σε ώρα μάχης τίποτα να λέει ότι δεν είναι στο δήμο του, αλλά ανήκει στη Ροδόπολη.
Βέβαια ο δήμαρχος Διονύσου έδωσε χαρτί στην οικογένεια ότι ανήκουν στο Διόνυσο όπως και ισχύει, για να γράψει τα παιδιά της στο σχολείο του Διονύσου. Όμως δεν θέλει να έχει στο δήμο του ένα καμένο σπίτι!!!
Επίσης είναι ο δήμαρχος που ενώ καιγόταν ο Διόνυσος είχε παρκαρισμένη πίσω από το σπίτι του μία υδροφόρα από το Δήμο Περιστερίου για καλό και για κακό, ενώ δεν είχε νερό, ούτε σταγόνα η περιοχή.
Είναι ο ίδιος δήμαρχος που παρακαλούσε την αστυνομία να τον αφήσει να περάσει όταν είχαν κλείσει τους δρόμους και που του επέτρεψαν όταν πολίτες είπαν στους "Ζ"ητάδες να τον αφήσουν για να δει τα χάλια του. Το περιστατικό έγινε στην Διονύσου και Κυδωνιών το βράδυ του Σαββάτου.
Επίσης είναι ο Δήμαρχος που άφησε για δύο μέρες τις περιοχές που είχαν το πρόβλημα χωρίς νερό, όταν ο γειτονικός δήμος της Ροδόπολης έδινε νερό σε πολύ ψηλότερα σημεία απ' ότι εμείς.
Τέλος είναι ο Δήμαρχος που ενώ στις καλές εποχές βγαίνει και κάνει δηλώσεις στα κανάλια επειδή μένουν αρκετοί εκεί στο Διόνυσο, την Κυριακή... κρύφτηκε. Δεν ήταν να συντονίσει σε κανένα σημείο, ούτε όταν η φωτιά περνούσε το γήπεδο Διονύσου, ούτε στην Αιολίδος, ούτε στη Ραπεντώσα.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
Λυπάμε αν είμαι αγανακτισμένος, αλλά τρεις μέρες τώρα είδα και κατάλαβα καλά γιατί καιγόμαστε. Είναι οι...βαλτοί που τις βάζουν, αλλά εκτός από τον "στρατηγό άνεμο" στηρίζουν την... επιτυχία τους, σε αυτούς που δεν μπορούν να συντονίσουν και να ελέγξουν την περιοχή τους.

Και αυτοί μπορεί να γύρισαν σήμερα να κοιμηθούν σπίτι τους, να τα ξεχάσουν όλα σε μερικές ημέρες και να πλάθουν ιστορίες, όμως τι μπορεί να πει κανείς σε αυτά τα τρία παιδιά που έμειαν άστεγα.
Προσωπικά σοκαρίστικα από το θέαμα του σπιτιού.
Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε, όμως κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει.
Να φύγετε κύριε Δαρδαμάνη. Να πάτε αλλού...

Το κείμενο μου το έστειλε με e-mail, φίλος blogger. Αν το θελήσει ο ίδιος θα τον αναφέρω σαν πηγή.
Τα όσα περιγράφει, είναι αποκαλυπτικά του τρόπου που λειτουργούν Δημοτικοί άρχοντες (ευτυχώς όχι όλοι) και σοκαριστικά για τ' αποτελέσματά τους.
Το να πάει σπίτι του και γρήγορα ο συγκεκριμένος Δήμαρχος, είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει. Η αποκατάσταση της άστεγης οικογένειας, είναι το ζητούμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου