Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ "Tsutsuneros" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ!!!

Ραγδαίες εξελίξεις στις τιμές του πανάκριβου ελαιόλαδου. Έντρομη η ανύπαρκτη κυβέρνηση, CERNεται για άλλη μια φορά, απ' τ' απ' αυτά του Χριστοφοράκου και καταλήγει στ' απ' αυτά της επαναστατικής οργάνωσης των ανήλικων TSUTSUNEROS, οι οποίοι και ανέλαβαν την ευθύνη για το εκρηκτικό κατούρημα του κτιρίου "Τσιμέντο να γίνει η νέα Ακρόπολη".
Σύμφωνα με πληροφορίες της αντιτρομοκρατικής, αρχηγός της οργάνωσης φάντασμα, είναι ένας επτάχρονος, γόνος αριστοκρατικής αρχηγικής οικογένειας ανίκανων κυβερνητών, που ακούει στο ψευδώνυμο "ΑΛΕΚΟΣ". Στα πηγαδάκια, τις στέρνες και τις γούρνες της βουλής, τα περιστέρια σιγοψιθυρίζουν ένα όνομα και όλοι το βουλώνουν με τρόμο. Κανείς δεν τολμά και συνθηματικά μιλούν για "ΚΡΑΜΕΡ εναντίον ΚΡΑΜΕΡ".
Ο Αντώναρος, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ψέλλισε κάτι για αθλιότητες και αποκυήματα φαντασίας και ότι "οι οικογένειες" της ΝουΔου εξασκούν τη κουμπαροσύνη τους με άδηλες συνεισφορές.
Το τρισάθλιό μας AVRAGIOZ, έχει την αποκλειστική (...πάλιιιιιιι??????) πληροφορία, ότι σύντομα οι Tsutsuneros θα πραγματοποιήσουν νέο εντυπωσιακό κατουροχτύπημα.
Ο Αβραμόπουλος, στοχεύοντας βεβαίως-βεβαίως στην διαδοχή, προσφέρθηκε να ενισχύσει την αντιτρομοκρατική με τα κομάντος κουκουλώματος του SAVATAKIS, αλλά τη πάτησε, όταν έμαθε αργότερα, ότι ο αρχικομάντος απουσίαζε στο Εξωτερικό, με σεμινάριο της χλάπα-χλούπα καραμπίνας του.
Η αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες, κάνοντας γκάλοπ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου