Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗ.

Εθνικός Συναγερμός!!!!!
Ποιος να τη ξεχάσει, στη τιτάνια προσπάθειά της, όταν έδινε μεταπτυχιακό στο Play Boy???
Ποιος να τη λησμονήσει, στις ξενύχτιες μελέτες της για διδακτορική διατριβή περί των αμελέτητων, του πρυτάνεως Θέμη Αναστασιάδη???
Πως και να μην ανα
φερθώ, στον άγριο βιασμό της, όταν της υφάρπασε τα βογγητά της, γνωστή τηλεεταιρεία του 090....??? Ακόμα και η κυβέρνηση Καραμανλή, διέκοψε υπουργικό συμβούλιο και παρενέβη για να της καταβληθούν τα διαφυγόντα κέρδη της!!!
Μη και τα πρωινάδικα???? Αμέτρητες οι γλάστρες που
εγέμισε με τα προσόντα της......
Όλα τα σκυλάδικα απανταχού Ελλάδος και όμορων χωρών, δεν είναι σε μόνιμο πόλεμο και διακοσμούν όλες ανεξαιρέτως τις κολόνες της ΔΕΗ, με τη μοναδική τους ΝτισκΤζόκεϊ, του αιωνίου μουσικού μέλλοντός μας?????.....
Μιλάμε για το θάμπος του ήλιου μας, την μία και μοναδική ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, που δεν μας έχει αφήκει καλοκαίρι για καλοκαίρι, τόσο με τα φίκι-φίκι της, όσο και με τα αναγκαία μας ατυχήματά της.
Την ίδια μέρα (χθες δηλαδή) που όλα τα δημοφιλή δελτία ει
δήσεων απαξίωσαν (σωστά) τις γριπωμένες μπουρδολογίες (μη πω και μαλακίες) του κατά τα άλλα αδιάφθορου Αβραμόπουλου..... (πρόσεχε, εσένα που γελάς, σε γλέπω)... την ίδια μέρα λοιπόν, η σελέμπριτι Όλγα Φαρμάκη, η αδελφή της, η μάνα της, 3 θείες και 8 ιμπρεσάριοι, ενημέρωσαν ξανά και ξανά τον Ελληνικό λαό και τον Μπαρμπανίκο φυσικά, ότι η Όλγα είχε πανέμορφο τροχαίο ατύχημα στην Αττική Εθνική οδό, εκ του πουθενός, που μέχρι και τραντάχτηκε και την έπιασε από τη μέση ο πονοκέφαλος της..... ΝΑΙ, κι ήθελε και να τη φιλήσει βιαίως (κι αυτός).....
Μη μου πείτε ότι ο χρόνος που της αφιέρωσαν τα κανάλια δεν ήταν 20πλάσιος απ' ότι ασχολήθηκαν με τον Αβραγκιόζη μου, γιατί θα χεστούμε και γιατί ως σοβαρός ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, έχω ήδη ξαποστείλει τη διαμαρτυρία μου στους νυν βουλευτές και στους επόμενους, χωρίς να παραλείψω τον Kostas.
Ο συντονιστής για τη διάλυση του ΕΣΥ κος Ευσταθίου, για να απαλύνει τον πόνο του αφεντικού του, δεν επέτρεψε τη διάθεση ασθενοφόρου, με αποτέλεσμα να πλακωθούν καμιά 15ρια υποψήφιοι γκόμενοι της Όλγας, ώστε να αναδειχθεί με καθαρές διαδικασίες ο μεταφορεύς της σε Νοσοκομείο. Ευτυχώς αποφύγαμε τον συνωστισμό σε όλα τα Νοσοκομεία της Αττικής (όπως επιθυμεί και ο Υπουργός Υγείας), διότι καθ' οδόν συνεφέρθη η Όλγα από τον μεταφερέα και τους λοιπούς ακολούθους της και πήγε σπίτι.......
Μέχρι παρεξηγήσεως, που με απείλησε ο κάθε Όλγα να μη μου ξαναμιλήσει!!!!!!
Εκτός της Ολγικής ζαλάδος, είχαμε και παράπλευρες απώλειες...........
Σύμφωνα με εξασφαλείς πληροφορίες μου, λόγω του αιφνίδιου συμβάντος της Όλγας στην Εθνική της Αττικής,
  1. το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης,
  2. το Υπουργείο ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ιδιοκτησίας Λαρισαίου Σουφλιά,
  3. το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και ανύπαρκτων Οικονομικών
  4. το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Ανυποληψίας
και κάθε μαλάκας ή περίεργος πολιτικός, που διαμαρτύρεται στον Γ. Μανώλη και τον διαβεβαιώνει ότι αθώωσε τους ένοχους με τη θέλησή του, και που θέλει σώνει και καλά να υπουργοποιηθεί σ' αυτή τη τρισάθλια κυβέρνηση, συσκέπτονται πέραν του πεντάλεπτου και μελετούν τα σχέδια του Αβραμόπουλου για τη γρίπη, μπας και ταιριάζει κάποιο με τις χέστρες της Εθνικής οδού, που περιμένουν εγκαίνιο.
Είναι προφανές, ότι το πρόγραμμα των προεδρικών και πρωθυπουργικών εγκαινίων στις χέστρες, επηρεάσθηκε προς το δυσμενέστερον, εξ αιτίας του ατυχήματος της Όλγας Φαρμάκη. Το ότι δε, η κα Φαρμάκη κατάφερε να εκτοπίσει τον Αβραμόπουλο από τα δελτία ειδήσεων, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα, φαίνεται ότι θα βαρύνει σε όλες τις τρέχουσες ραγδαία και τις μέλλουσες πολιτικές εξελίξεις.
Πολλοί είναι στη κυβερνητική κοινοβουλευτική ομάδα, που δεν αποκλείουν μια νέα πολιτική παρέμβαση και της κας Μπεζεντάκου.
Εμείς βράχος. Έχουμε στήσει κάμερες σε όλες τις εθνικές χέστρες, αφενός για να αποφύγουμε τον αιφνιδιασμό που θα υποστεί έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος Παπανδρέου και αφετέρου να τους προλάβουμε πριν μαγαρίσουν τις χέστρες, γιατί κατά πως άκουσα και την Αλέκα, "οι χέστρες φτιάχτηκαν με τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού και δεν αφήνουμε κανέναν να μας τις πάρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου