Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ Δ.Ε.Θ. - ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΧΩΔΕ

Σουφλιάς και Ένωση Ελλήνων Εργολάβων !!!!
Με μια ή δύο (μπορεί και τρεις) κινήσεις ΜΑΤ, που θα τη ζήλευαν όλοι οι διάσημοι μαιτρ της σκακιστικής επιστήμης, ο σύζυγος της διάσημης Αναστασίας Παζαϊτη, που για κακή μας σύμπτωση μας πρωθυπουργεύει για να γεύεται αμνούς και κατσικίους κιόλα τα χοιρινά της γρίπης του Αβραμόπουλου, εξέπληξε με την ευστροφία και την (κυρίως) υπερτροφία της νότιας, κεντρικής και βόρειας κοιλίας του.
Κατά τη προγραμματισμένη πρωινή συνάντησή του με τον μέχρι σήμερα ΥΠΕΧΩΔΕ Σουφλιά, εν όψει της Δ.Ε.Θ., και προς αναγνώριση των οικονομικών ενισχύσεων των Ελλήνων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων προς τη ΝΔ με κουπόνια σε τούβλα, του ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε την εισήγησή του και ανασχηματίζει πάραυτα το ΥΠΕΧΩΔΕ και τον κουφό μπετατζή των εργολάβων.
Συγκεκριμένα, το ΥΠΕΧΩΔΕ αναβαπτίζεται και μεταβαπτίζεται και ανασχηματίζεται σε Υπουργείο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων. Η ξαφνική και αιφνίδια απόφαση του συζύγου της Αναστασίας Παζαϊτη, συμπαρέσυρε και τον μέχρι σήμερα Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, ο οποίος μετατίθεται αμέσως και δίχως αντίρηση, ως Υπουργός και μπετατζής του νέου Υπουργείου των εργολάβων.
Τι να πει κανείς με τη τύχη της αλληνής...... Εργολάβοι πλούτισαν και δεν χόρτασαν...
Σε αναμένα κάρβουνα αδελφίνοι κι αδελφές.....
Κανείς Αβραμόπουλος δεν ξέρει τι τον περιμένει στο αύριο της Δ.Ε.Θ.
Οι βολευτές της ΝΔ, συνειδητοποιούν τη κατάμαυρη κατάσταση και μονολογούν: "...ρε δε γαμιέται και το υπουργιλίκι... τώρα πρέπει να περισώσουμε τη βουλευτική έδρα της έδρας μας...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου