Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.

Οι ελεγκτικές αρχές γύρισαν πίσω τιμολόγια αξίας 25000€ από τα ταξίδια του Στυλιανίδη στο εξωτερικό
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ενημερώθηκε από ανθρώπους του υπουργείου Παιδείας να παραλάβει τιμολόγια αξίας 25000€ από ταξίδια του στο εξωτερικό, αφού οι υπεύθυνοι του ελεγκτικού συνεδρίου δεν τα έκαναν αποδεκτά.

Η σημερινή διοίκηση του ΥΠΕΠΘ κάλεσε τον προσωπικό φίλο του Ευριπίδη και νυν Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Μεταφορών Δημήτρη Πλατή να τα παραλάβει. Σύμφωνα με την διαδικασία, αφού τα τιμολόγια δεν έγιναν δεκτά από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, ο υπεύθυνος (Ευριπίδης Στυλιανίδης) καλείται να τα πληρώσει από την τσέπη του!!! Θα γίνει άραγε έτσι ή θα πληρωθούν από κανένα «μυστικό» κονδύλιο;;;
Αναρτήθηκε από PIAZZAdelPOPOLO
===========================================
ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ .....ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ:
Στις περιπτώσεις, κραυγαλέα παράνομων Δημόσιων δαπανών, μπορούν να συμβεί ένα από τα παρακάτω:
  1. Να πέσουν όλα τα σκυλιά του παραβάτη πολιτικού, για να ξεσκίσουν τον Επίτροπο Ε.Σ. που κάνει ταρζανιές και δεν εγκρίνει τις δαπάνες, μέχρι να εξαναγκαστεί να υπογράψει.
  2. ή Να γίνουν απόπειρες εξαγοράς του/της ...ασεβούς Επιτρόπου Ε.Σ.
  3. ή Να συνδιαλλαγούν και να κατασκευάσουν εκ των υστέρων ...δικαιολογητικά νομιμοποίησης των ...παράνομων δαπανών, και να πειστεί ο/η Επίτροπος Ε.Σ. ότι τα νέα προσκομισθέντα δικαιολογητικά, καλύπτουν τις ...αντιρρήσεις του.
  4. ή Να ...προσφερθεί κάποιος φίλος εργολάβος, να εκδώσει τιμολόγιο για δουλειές που δεν έγιναν ποτέ και να συγκροτηθεί μια πουλημένη Επιτροπή Παραλαβής, που θα ...βεβαιώσει ότι οι ανύπαρκτες δουλειές ...έγιναν.
  5. ή Να .....επιδείξει κατανόηση ο εκδότης του φουσκωμένου τιμολογίου, να μη διεκδικήσει το ποσό και να περιμένει τις επόμενες απ' ευθείας αναθέσεις, στις οποίες θα χωθεί και το επίμαχο ποσό.
  6. (κι ο κώλος του να φέξει), να προσφύγει ο ...αδικημένος εκδότης του τιμολογίου στα Διοικητικά Δικαστήρια, με μάρτυρα τον τρισάθλιο πολιτικό, και να κερδίσει δια περιπάτου τα ποσά που δεν ενέκρινε ο/η Επίτροπος Ε.Σ.
Αυτά, είναι κάτι παραπάνω από διδακτορική διατριβή και δεν πρέπει να έχουμε απαίτηση να τα ξέρουν οι Ρακιντζήδες, γιατί είναι απασχολημένοι, είτε για να κουνάνε μαντήλι στη διαφθορά, είτε να έχουν σύσκεψη με τον George Papandreou, για το θέμα της συγκατάβασης του Σεπτεμβρίου 2009.
Περαστικά σε όλους τους κακομοίρηδες.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Περάσατε!!!!!
    6.500Ε κοστίζει η σχολική υποδομη για τρεις μαθητες Λυκείου στη ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΡΑΣΗΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή