Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Σύμπτωση απόψεων Δασκαλόπουλου - Παπανδρέου για την ανάγκη ανατροπών. Εμείς λέμε ΟΧΙ στους διεφθαρμένους.

Ουσιαστική χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου ανέφερε ότι τόνισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ανάγκη να υπάρξουν δομικές αλλαγές στην οικονομία, στο θεσμικό πλαίσιο και στην αναπτυξιακή αντίληψη. "Ο τόπος δεν θα ξαναβρεθεί σε τροχιά ανάκαμψης αν δεν αντιμετωπιστούν οι χρόνιες παθογένειες ενός πελατειακού κράτους, το οποίο αποτελεί αντιπαραγωγικό βρόγχο και αιτία φαινομένων διαφθοράς", υπογράμμισε ο Δημ. Δασκαλόπουλος. Παράλληλα, εκτίμησε ότι απαξίωση της πολιτικής κινδυνεύει να στερήσει τον τόπο από την ισχυρή διακυβέρνηση και την πολιτική πνοής που σήμερα έχει ανάγκη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, λέγοντας ότι είναι θέμα πολιτικό.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Μετά τον Ρακιντζή, τα βρίσκει και με τον Πρόεδρο των βιομηχάνων (ΣΕΒ). Να μας πει με ποιους και με τι διαφωνεί ο George A. Papandreou. Έτσι για να ξέρουμε τι μας ξεγέλασε και προτιμήσαμε το γεμάτο χαρά παιδί που με το παγωμένο χαμόγελο θα μείνει ξανά.

Έχουμε την ευκαιρία να τους θάψουμε και τους δυο μαζί. Είναι η μεγάλη μας στιγμή. Είναι ο πιο κατάλληλος χρόνος.

Να μην επιτρέψουμε στους διεφθαρμένους να μιλούν για διαφθορά, λες και είναι πάνω μας και όχι μέσα στα σάπια κεφάλια τους. Τώρα.

1 σχόλιο: