Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ !!!!!

Ο Αρχιπύραρχος Βουνάσης με 5 παλικάρια πυροσβέστες, ένα όχημα και νέους εθελοντές έσωσε την Πάντειο Πολιτεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha το βράδυ της Κυριακής ένας απόγονος του Λεωνίδα ο Σπαρτιάτης Αρχιπύραρχος Βουνάσης με 5 πυροσβέστες και ένα όχημα και με την βοήθεια μερικών ακόμα νέων εθελοντών με ελληνική ψυχή έμειναν στις θέσεις τους ανυποχώρητοι μπροστά στο τρομακτικό καταστροφικό έργο της φωτιάς που πλησίαζε επικίνδυνα τα σπίτια της Παντείου Πολιτείας. Ο Αρχιπύραρχος από νωρίς υποσχέθηκε ότι δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει τους κατοίκους στην τύχη τους αλλά θα έμενε όλο το βράδυ κοντά τους μέχρι να περάσει ο κίνδυνος.
Πραγματικά μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες τα παλικάρια βγήκαν νικητές και ούτε ένα σπίτι της περιοχής δεν κάηκε παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις!!!!

Με ταπεινότητα ο άϋπνος επί 24ώρου Αρχιπύραρχος ευχαρίστησε την επομένη ημέρα τους δημοσιογράφους για τα καλά τους λόγια λέγοντας τους ότι απλά έκανε το χρέος του. Στις επίμονες προσπάθειές τους να τον κάνουν να κατηγορήσει τους προϊσταμένους του για την εγκατάλειψή του σε μια ολόκληρη περιοχή με ένα μόνο όχημα και 5 άντρες ο περήφανος αξιωματικός δικαιολογήθηκε ότι οι δυνάμεις χρειάζονταν αλλού και έπρεπε να σπέυσουν. Αυτό μάλιστα έγινε όπως είπε με διαταγή του.....

Κατόπιν ευχαρίστησε τους εθελοντές για την βοήθεια, το θάρρος και το ελληνικό τους φιλότιμο και τόνισε πως τα νέα παιδιά της Ελλάδος δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους ένδοξους προγόνους τους.

Βλακεία πέταξε ο "δημοσιογράφος" Δήμος Βερύκιος στο τέλος του ρεπορτάζ λέγοντας με νόημα πως τα Ελληνόπουλα αυτά ήταν νέοι "με κουκούλες".........προφανώς εννοώντας αυτούς που έκαιγαν τον περασμένο Δεκέμβριο Ελληνικές Σημαίες στο κέντρο της Αθήνας.......
Δεν μας εξήγησε φυσικά ο κύριος Βερύκιος αν ήταν επίσης "νέοι με κουκούλες" όπως αυτούς που έγραφαν τον περασμένο Δεκέμβριο υβριστικά συνθήματα πάνω στους τοίχους των Εκκλησιών, κι αυτοί οι νέοι εθελοντές που έσωσαν τις μονές του Οσίου Εφραίμ (μαζί και τα λείψανα του Αγίου) και του Παντοκράτωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου