Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΣΕ 22 ΥΠΕΡΩΡΊΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ AVRAMITSUM, ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΙΖΑΣ.

Κωμωδία:
Νέα τεράστια επιτυχία (η μοναδική) του ογκόλιθου κυνηγού της διαφθοράς.
Πριν καν καθαρογραφεί η Πρωθυπουργική διαταγή, ο στρατηγός - Γενικός Επιθεωρητής Ρακιντζής, κατάφερε να εντοπίσει τον διαβόητο κατσικοκλέφτη Avramitsum, στις πλαγιές του Μαίναλου.
Με αυτή την εκκωφαντική επιτυχία του, ο αδιαφθορεύς Επιθεωρητής, δείχνει φαβορί για την ανανέωση της θητείας του εντός του μηνός Σεπτεμβρίου ενεστώτος έτους, σε αντίθεση με τον ηλίθιο Savatakis, που επιμένει στο πάθος του, να τριγυρνά από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, και να αδιαφθορεύει, αγκαλιά με τη χλάπα-χλούπα καραμπίνα του.
Ο καταζητούμενος κατσικοκλέφτης, μικρός αλλά έμπειρος ξεγελαστής, έστειλε μήνυμα στον Καραμανλέα, με κλεμμένη ταχυδρομική κατσίκα, και ζητά να ανασχηματιστεί υπέρ το άρτιον, στο Τσιφλίκι Οικονομικών, κι ότι αν τον τσαντίσει θα του πάρει και την αντιπροεδρία και το γκουβέρνο όλων των τσιφλικιών......
Ο πρωθυπουργεύων, έχει οχυρωθεί στο κάστρο της Ρηγίλλης και ετοιμάζει άμυνα με καπνογόνα......
Σύμφωνα με πληροφορία από το Γιάννη Καραγιαννόπουλο, θα έχουμε εξελίξεις στασιμότητας, εντός της ΔΕΘ, που του αρέσει να εκτίθεται ο Καραμανλεύς.
Αναμένουμε τις νέες κινήσεις του κατσικοκλέφτη Avramitsum.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου