Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Τα Είδε ο Αβραμόπουλος??? Τα Είδαμε κι Εμείς!!! Τα Σύκα, τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ και το Καλό Κρασί!!!!!

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 40.000 ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΟΥ
Τττττ... Ττ... τέλειος. Τελείως ε!!! Σαν τι παροιμία για τη πουτάνα, που δεν μπορεί (ούτε θέλει) να κρύψει τη πουτανιά της.
Οι στάχτες ακόμα καπνίζουν.... χελώνες καμένες, μέσα κι έξω απ' το καβούκι τους.... δίχως πνοή......
.....Χωρίς ανάσα. Το καμένο πτώμα της Κυβέρνησης των αρπακτικών του Καραμανλή, μιας κυβέρνησης με Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης τον αδιάφορο Ρακιντζή, μιας κυβέρνησης με Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, χωρίς σεμινάριο στις Οικονομικές Επιστήμες.....
.....Της Κυβέρνησης του Υπουργείου Υγείας με Υπουργό έναν απερίγραπτο και τρισάθλιο Αβραμόπουλο και των συν αυτόν προμηθευτών.
Το θράσος του ψεύδους για άλλη μια φορά: "βγήκαν έξω τα κανάλια?????
Ας βγω κι εγώ να πω τις μαλακίες μου"!!!!!
Τον ακούσατε??????
Χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, αυτός που με τη παρέα Σαμπατακάκη, Καλογερόπουλο, Ευσταθίου, Ριζά, Παπαευσταθίου κι όλα τα "καλόπαιδα" της Αριστοτέλους, αυτός που επί 3 χρόνια με Ι.Χ. Νόμο για της προμήθειες, έγινε το Νο 1 της κρατικής χρεωκοπίας, με συγχρονισμένο πλουτισμό της παρεούλας του, βγήκε ο θρασύτατος να ξαναπεί και να ξαναπεί, ότι ξανασυνάντησε τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Υπουργείου του και μάλιστα τα μέτρησε και τα βρήκε 40.000 !!!!
Του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο μια τρισάθλια προσωπική κάστα, έχει οδηγήσει σε απόλυτη σαπίλα, με απόλυτο ελέγχο των προμηθειών και των εργολαβιών.
ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.
Τι άλλο μας προετοιμάζουν οι ρουφήχτρες του αίματος και του ιδρώτα μας?
Το θράσος τυφλώνει τα πολιτικά ΠΙΡΑΝΧΑΣ. Γιατί???
Γιατί τα πιράνχας είναι γαλαζοπράσινα.... Σαν τις πουτάνες, που κουμαντάρουν την ατυχία μας, από τα βρώμικα σεντόνια της σαπίλας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, της πρόστυχης συναλλαγής.....
Θα πάρει λέει μέτρα.......
Ποιος σε εμποδίζει ρε ανώμαλε πολιτικέ να εφαρμόσεις το Νόμο????? Τους βλέπεις να κλέβουν και δεν εφαρμόζεις τον Νόμο?????
Τα είδαμε κι εμείς "τα σύκα, τα Πιράνχας και το καλό κρασί σας".
Τον Νόμο θα σας τον εφαρμόσουμε ΕΜΕΙΣ τρισάθλια πολιτικά καθάρματα. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Και η κρίση δεν θα δώσει συγχωροχάρτι στους πράσινους μεταβρομοπουλαίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου